Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά τον Παναθηναϊκό όσον αφορά τις υποχρεώσεις της ομάδας στην UEFA.

Κάτι που ξέρουν άπαντες στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού», για αυτό και ο Ανδρέας Βγενόπουλος, παρά το γεγονός πως υπάρχει έγγραφο στην τράπεζα Πειραιώς για υποψήφιους επενδυτές, συνεχίζει ακάθεκτος την προσπάθεια που κάνει για να μαζέψει όσο πιο πολλά χρήματα και επενδυτές για την επικείμενη ΑΜΚ.

Αφού αν κάτι… στραβώσει και πάλι με τους Άραβες του Τσάκα και ο Mr MIG δεν βάλει αυτά που υποσχέθηκε μέσω επιστολής, οι «πράσινοι» θα χάσουν το ευρωπαϊκό όνειρο της επόμενης σεζόν. Επίσης, πολλοί είναι αυτοί που στο περιβάλλον του Βγενόπουλου τόνιζαν τι η νέα πρόταση που προέκυψε λίγο πριν την Γενική Συνέλευση, ήταν… αναμενόμενη.

Για αυτό και ο Mr MIG συνεχίζει τις κινήσεις του ώστε να συγκεντρώσει καταρχάς τα χρήματα που απαιτούνται για να γλιτώσει την «καμπάνα» της UEFA το «τριφύλλι». Ουτώς ώστε στην ΑΜΚ που θα προκυρηχθεί στη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής να μπει ζεστό χρήμα στα ταμεία του συλλόγου. Μοναδική προϋπόθεση για να συμμετάσχει, παραμένει η τιμή της μετοχής να είναι στα 0,33 ευρώ. Και οι ως τώρα πληροφορίες θέλουν αυτό να γίνεται αφού κάποιος από την πλευρά Βαρδινογιάννη(πιθανότατα δικηγόρος) θα παραστεί στην ΓΣ.

Αλέξης Παπαχρήστος