Europa League

Στο τέλος… γελάνε πάντα οι Γερμανοί!

Σε ελαφρά παραλλαγή του κλισέ -που του αρκούσε μια χαρά όμως για να φύγει χαμογελαστό από τη Λιέγη- προχώρησε το Αννόβερο! Οι Γερμανοί έχασαν τη γη κάτω απ’ τα πόδια τους από τη Σταντάρ (δεχόμενοι δυο γκολ σε τέσσερα λεπτά) ωστόσο συνήλθαν, ισοφάρισαν 2-2 κι έφυγαν με προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του Europa League.

Σε ελαφρά παραλλαγή του κλισέ -που του αρκούσε μια χαρά όμως για να φύγει χαμογελαστό από τη Λιέγη- προχώρησε το Αννόβερο!

Οι Γερμανοί έχασαν τη γη κάτω απ’ τα πόδια τους από τη Σταντάρ (δεχόμενοι δυο γκολ σε τέσσερα λεπτά) ωστόσο συνήλθαν, ισοφάρισαν 2-2 κι έφυγαν με προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του Europa League.

Όταν ο Στιντλ στηνόταν στο 22’ στη βούλα -κι έδινε προβάδισμα από ‘κει στο Αννόβερο- η ομάδα του Σλόμκα πίστεψε πως αιφνιδίασε τη Σταντάρ. Πού να ‘βλεπε τι θα πάθαινε σε λίγο η ίδια! Διότι δεν πρόλαβαν να περάσουν ούτε δέκα λεπτά και ήδη είχε μείνει πίσω στο σκορ! Φρόντισε γι’ αυτό ο εκπληκτικός Τσιτέ -που πρώτα σέρβιρε γκολ στον Μπούιενς κι αμέσως μετά… κολάτσισε κι ο ίδιος ένα (με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ)!

Οι Γερμανοί, ωστόσο, δεν φημίζονται για τη διάθεσή τους να παραιτούνται. Και το Αννόβερο είναι γερμανική ομάδα… Μπαίνοντας, λοιπόν, αποφασισμένη μετά την ανάπαυλα, πίεσε τη Σταντάρ και τελικά πήρε αυτό που ήθελε με το χαλαρό πλασεδάκι του Ντιουφ σε κενή εστία. Κι αφού ο Τσιτέ κατάφερε να μην κάνει το ίδιο στις καθυστερήσεις, η Σταντάρ θα πρέπει να ψάξει νίκη την άλλη βδομάδα σε γερμανικό έδαφος για να πάρει εκείνη την πρόκριση στους «8» του Europa League.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ (Χοσέ Ρίγα): Μπολάτ, Φελίπε, Τσίμαν, Ποκονιόλι, Κανού, Βαν Ντάμε, Μπούιενς, Τσιτέ, Σιριάκ, Βενκέρ, Γκακπέ

ΑΝΝΟΒΕΡΟ (Μίρκο Σλόμκα): Ζίλερ, Χαγκουί, Έγκιμαν, Τσερούντολο, Χαχέτ, Πάντερ, Πίντο, Στιντλ, Ράους, Για, Ντιούφ

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x