Κινηματογράφος

Μέχρι πού θα έφτανες για το Game of Thrones;

Πολλά από όσα θα ακούσουμε ή δούμε την Πρωταπριλιά θα είναι ψέματα (ας όψεται το έθιμο), ένα από αυτά όμως, θα είναι απόλυτα αληθινό και εκατομμύρια άνθρωποι το περιμένουν πώς και πώς. Ο δεύτερος κύκλος της σειρά που μονοπώλησε τις συζητήσεις την πέρυσι, το Game of Thrones, κάνει πρεμιέρα στην Αμερική και οι ανά τον κόσμο φανατικοί γιορτάζουν τον ερχομό του χειμώνα μες την καρδιά της άνοιξης «χτυπώντας» τατουάζ!

Πολλά από όσα θα ακούσουμε ή δούμε την Πρωταπριλιά θα είναι ψέματα (ας όψεται το έθιμο), ένα από αυτά όμως, θα είναι απόλυτα αληθινό και εκατομμύρια άνθρωποι το περιμένουν πώς και πώς.

Ο δεύτερος κύκλος της σειρά που μονοπώλησε τις συζητήσεις την πέρυσι, το Game of Thrones, κάνει πρεμιέρα στην Αμερική και οι ανά τον κόσμο φανατικοί γιορτάζουν τον ερχομό του χειμώνα μες την καρδιά της άνοιξης «χτυπώντας» τατουάζ!

Όπως θα περίμενε κανείς, τη μερίδα του λέοντος κλέβει το «The Winter Is Coming», ενώ ιδιαίτερα δημοφιλής αποδεικνύεται η επιλογή του Dire wolf, του λύκου δηλαδή που κοσμεί τον θυρεό του πιο δημοφιλούς οίκου του αριστουργήματος του R.R Martin, αυτό των Stark.

Εσείς τι θα επιλέγατε;

Ο πρώτος κύκλος της σειράς προβάλλεται στην Ελλάδα από την τηλεόραση της Nova.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x