Stoiximan Super League

Preview: ΟΦΗ-Πανιώνιος (17:15, Novasports 2)

Τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά εξάδας, θέλει ο ΟΦΗ απέναντι στον «λαβωμένο» Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Στην αποστολή των Κρητικών συμπεριλήφθηκε -ύστερα από καιρό- ο Βαγγέλης Μάντζιος, με τους «κυανέρυθρους» να μην υπολογίζουν στους τιμωρημένους Όμο, Σιδεράκη, Κούτσι και Σάμαρη. Το ματς θα παρακολουθήσετε live από το www.sport-fm.gr.

Τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά εξάδας, θέλει ο ΟΦΗ απέναντι στον «λαβωμένο» Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Στην αποστολή των Κρητικών συμπεριλήφθηκε -ύστερα από καιρό- ο Βαγγέλης Μάντζιος, με τους «κυανέρυθρους» να μην υπολογίζουν στους τιμωρημένους Όμο, Σιδεράκη, Κούτσι και Σάμαρη.

Το ματς θα παρακολουθήσετε live από το www.sport-fm.gr.

ΟΦΗ:

Με μοναδικό απόντα τον Φώτη Παπουλή θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο ο ΟΦΗ, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στις νίκες, ύστερα από την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας μέσος δηλώθηκε από τον Νίκο Αναστόπουλο να εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του, στο συγκεκριμένο ματς.

Αναλυτικά οι 20 παίκτες που έχει επιλέξει στην αποστολή ο προπονητής του ΟΦΗ:
Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Πίτσος, Μονιάκης, Βάντο, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Μποντόρ, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Σίσιτς, Καμπάνταης, Ουκάρ, Μάντζιος, Ζορμπάς.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Φώτης Παπουλής καθώς δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής που του επιβληθεί, ενώ την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο θα παρακολουθήσουν μαζί του από την εξέδρα οι Ξενοδόχωφ, Χαριτωνίδης και Ζαχαράκης.

Πανιώνιος:

Την πρώτη του νίκη, ύστερα από τέσσερις σερί αγωνιστικές, ψάχνει ο Πανιώνιος κόντρα στον ΟΦΗ. Ωστόσο, κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι το έργο της ομάδας του Άκη Μάντζιου, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Όμο, Σιδεράκη, Κούτσι, Σάμαρη αλλά και στους ανέτοιμους Σταυροθανασόπουλο, Κολοβό και Ντούνη.

Μάλιστα, η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ, ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Γιούχτα, όπου έκαναν χαλάρωμα υπό τις οδηγίες του γυμναστή της ομάδας.

Αναλυτικά η αποστολή που ταξίδεψε στην Κρήτη: Μιχαηλίδης, Πόγκασιτς, Ρόβας, Μενδρινός, Κουλουχέρης, Γουνδουλάκης, Αναστασόπουλος, Ντιμπαλά, Κούρντι, Μιλοβάνοβιτς, Σκέμπρι, Πιέρ, Αντούνιες, Αμπντουλάγεφ, Ρόκας, Πετκάκης, Σιόβας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x