Βόλεϊ

Κάηκε ο... Πελεκούδας! (pics)

Ο Ηρακλής γιόρτασε με την ψυχή του την κατάκτηση του Κυπέλλου σε ρεμπετάδικο στην Σύρο. Οι «κυανόλευκοι» βγήκαν να το γλεντήσουν, παρέα με τους... αντίπαλους της Λαμίας αλλά και παίκτες του Φοίνικα Σύρου. Την «τιμητική» του είχε ο Αντρέι Κράβαρικ ο οποίος έκανε δηλώσεις στο www.sport-fm.gr αλλά την παράσταση έκλεψε ο Παναγιώτης Πελεκούδας!

Ο Ηρακλής γιόρτασε με την ψυχή του την κατάκτηση του Κυπέλλου σε ρεμπετάδικο στην Σύρο. Οι «κυανόλευκοι» μετά τον τελικό βγήκαν να το γλεντήσουν, παρέα με τους... αντίπαλους της Λαμίας αλλά και παίκτες του Φοίνικα Σύρου. Την «τιμητική» του είχε ο Αντρέι Κράβαρικ ο οποίος έκανε δηλώσεις στο www.sport-fm.gr αλλά την παράσταση έκλεψε ο Παναγιώτης Πελεκούδας!

Αποστολή στην Σύρο: Μιχάλης Ηλιού

Προύσαλης, Χριστοφιδέλης, Κράβαρικ, Ντεσπέιν, Σμαραγδής, Πελεκούδας, Στεφάνου, Τζιουμάκας, Μποζίδης, Τακουρίδης,Δρίκος και όλο το τιμ του Ηρακλή βρήκε να γιορτάσει την κατάκτηση του έκτου κυπέλλου της ιστορίας του συλλόγου.

Ο Αντρέι Κράβαρικ ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και έκανε «παιχνίδι» με όλους τους συμπαίκτες του. Το www.sport-fm.gr τον ρώτησε μέχρι πότε θα παίζει και εκείνος απάντησε χαρακτηριστικά, «Δεν θυμάμαι πόσο χρονών είμαι. Θυμάμαι τους φίλους μου που ξεκινήσαμε να παίζουμε μαζί βόλεϊ αλλά εκείνοι έχουν «πεθάνει» αγωνιστικά ενώ εγώ ακόμη παίζω» και έπειτα έσκασε στα γέλια. Εκείνη την στιγμή, ο 41χρονος διαγώνιος έδωσε τα εύσημα στον φυσιοθεραπευτή της ομάδας που τυγχάνει και ένθερμος οπαδός του Ηρακλή, στον οποίο αφιέρωσε και την σημερινή νίκη.

Βέβαια, «βγάλαμε» και είδηση! Ο Παναγιώτης Πελεκούδας, πρώτο βιολί στην πλάκα και στον χαβαλέ, πήρε ένα μικρόφωνο και έκανε τον δημοσιογράφο. Αφού πείραξε τον Μποζίδη για τα... πολλά μαλλιά που έχει αλλά και τον Στεφάνου τον οποίο χαρακτήρισε τον πιο κοντό παίκτη του τουρνουά, πήγε και στον Αλέκο Λεώνη να του κάνει ερωτήσεις. Αξίζει να αναφέρουμε πως πριν από αυτό και όσο ο «Πέλε» κάπνιζε το πούρο της νίκης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός του έκανε νοήματα πως έχει βγάλει το τεφτέρι και σημειώνει τα... τερτίπια του νεαρού παίκτη του Ηρακλή. Τέλος πάντων, ο Πελεκούδας τον ρώτησε για το ενδεχόμενο να γίνει προπονητής ο Κράβαρικ αφού «κρεμάσει» τα παπούτσια του αλλά ο Αλέκος Λεώνης εξομολογήθηκε πως «ο Κράβαρικ θα κληθεί στην Εθνική ομάδα για να μην τον έχω αντίπαλο προπονητή», χαριτολογώντας.

Ο Σωτήρης Δρίκος ήταν ικανοποιημένος από την κατάκτηση του Κυπέλλου και χαρούμενος που έβλεπε τους παίκτες του να κάνουν σαν «μικρά παιδιά». Όμως, ο ίδιος δεν χαλάρωσε ούτε για μια στιγμή. «Ήταν ένα καλό τουρνουά για εμάς. Το καλό ήταν πως είχαμε τον Ντεσπέιν υγιή, παίξαμε καλό βόλεϊ και αξίζαμε τον τίτλο που πήραμε», τόνισε στο www.sport-fm.gr και όταν τον ρωτήσαμε αν συγκρίνει αυτό το Κύπελλο με εκείνον που είχε κατακτήσει με τη Νίκαια το 2003, είπε «δεν συγκρίνονται. Τότε ήταν άλλα τα δεδομένα. Το κύπελλο εκείνο ήταν ένα βήμα καταξίωσης για μένα. Το φετινό είναι ένας τίτλος, για τον οποίο χαίρομαι πάρα πολύ αλλά είναι άλλο πράγμα».

Oι παίκτες του Ηρακλή συνέχισαν το γλέντι στα μπουζούκια της Σύρου όπου εκεί επιδόθηκαν σε λουλουδόπολεμο αλλά και... πιατοπόλεμο! Αρχικά, ο Κώστας Χριστοφιδέλης τραγουδούσε με περίσσια χάρη αλλά και γεμάτο νόημα "Θεόφιλε, τα πριμ" και το αφιέρωσε στον Θεόφιλο Κολύμπατζη, πρόεδρο του "Γηραιού". Μετά τα λουλούδια, Σμαραγδής, Στεφάνου, Πελεκούδας και Λάππας από τον Φοίνικα Σύρου άρχισαν να σπάνε πιάτα και το γλέντησαν μέχρι το πρωί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x