Europa League

Σε αντίσκηνο αλλά εισιτήριο...γιοκ!

Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε η προσμονή των φιλάθλων της Μπιλμπάο για ένα εισιτήριο του αγώνα ρεβάνς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη (15/03). Συγκεκριμένα εκατοντάδες περίμεναν από την Κυριακή το βράδυ σε αντίσκηνα έξω από το «Σαν Μαμές» να ανοίξουν τα εκδοτήρια όπου σήμερα το πρωί θα έβγαιναν τα ελάχιστα μαγικά χαρτάκια στην κυκλοφορία. Η…κατασκήνωσή τους όμως αποδείχθηκε μάταια, αφού αυτά εξαντλήθηκαν από τα μέλη του συλλόγου!

Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε η προσμονή των φιλάθλων της Μπιλμπάο για ένα εισιτήριο του αγώνα ρεβάνς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη (15/03). Συγκεκριμένα εκατοντάδες περίμεναν από την Κυριακή το βράδυ σε αντίσκηνα έξω από το «Σαν Μαμές» να ανοίξουν τα εκδοτήρια όπου σήμερα το πρωί θα έβγαιναν τα ελάχιστα μαγικά χαρτάκια στην κυκλοφορία. Η…κατασκήνωσή ή αλλιώς η αναμονή τους όμως αποδείχθηκε μάταια, αφού αυτά εξαντλήθηκαν από τα μέλη του συλλόγου! Έτσι, παρά τη θυσία τους να περιμένουν σε συνθήκες…καταυλισμού (όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες) θα παρακολουθήσουν την ρεβάνς του υπέρ των βάσκων 3-2 από την τηλεόραση.

Ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι δεν περίσσεψε ούτε ένα εισιτήριο για όσους δεν έχουν διαρκείας, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της Μπιλμπάο! Συγκεκριμένα, τα σαράντα χιλιάδες εισιτήρια που εκδόθηκαν μοιράστηκαν ως εξής Τα 35.500 είναι διαρκείας και άλλα 2.000 έφτασαν στην κατοχή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρότι οι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» δεν εξάντλησαν αυτά που τους αναλογούσαν, η αστυνομία προτίμησε να κρατήσει τις θέσεις κενές για λόγους ασφαλείας, ενώ τα υπόλοιπα 940 που έμειναν από τις προσθαφαιρέσεις κατέληξαν στα χέρια των οπαδών που έχουν προπληρώσει εισιτήριο διαρκείας για το νέο γήπεδο της ομάδας! Τουλάχιστον, όσοι περίμεναν εισιτήριο δεν πήραν ευχαριστήθηκαν όμως…κατασκήνωση.

Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x