Ελλάδα

«Οι διαιτητές είχαν κάποια σφυρίγματα που μας αδίκησαν»

Παράπονα από τη διαιτησία -κυρίως στο τρίτο δεκάλεπτο- είχε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, μετά τη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ (81-71). Ωστόσο, ο «Τίγρης» αναφέρθηκε στις ελλείψεις που έχει το ρόστερ της ομάδας του, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τα καπνογόνα που άναψαν οι φίλοι των «κιτρίνων», πριν την έναρξη του ντέρμπι.

Παράπονα από τη διαιτησία -κυρίως στο τρίτο δεκάλεπτο- είχε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, μετά τη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ (81-71).

Ωστόσο, ο «Τίγρης» αναφέρθηκε στις ελλείψεις που έχει το ρόστερ της ομάδας του, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τα καπνογόνα που άναψαν οι φίλοι των «κιτρίνων», πριν την έναρξη του ντέρμπι.

«Δίνουμε χαρά στον κόσμο και δικαιώνεται η σκέψη μας από το ξεκίνημα της χρονιάς. Να αφήσει κάτι αυτή η ομάδα πίσω της στο τέλος», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Αλεξανδρής:

«Ηταν ένα νευρικό παιχνίδι, σκληρό. Αυτά τα ματς έχουν μία ιδιαίτερη ομορφιά. Κερδίσαμε δίκαια. Οριακό σημείο ήταν όταν πήραμε τη διαφορά των 18 πόντων. Σ’ εκείνο το σημείο οι διαιτητές είχαν κάποια σφυρίγματα που μας αδίκησαν. Έπεσε η διαφορά στους 10-11 πόντους και παλεύαμε να την συντηρήσουμε. Το τέταρτο φάουλ του Βεργίνη δεν ήταν. Και δεν έχουμε καθαρό πλέι μέικερ μετά τη φυγή του Τζέιμς. Εχουμε μειονέκτημα, αλλά δουλεύουμε υποδειγματικά από την αρχή της χρονιάς για να καλύψουμε τις αδυναμίες μας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες μου. Θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι τέλους για να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Στη συνέχεια, ο «Τίγρης» είχε κάποια παράπονα από τον κόσμο του Άρη, λόγω των καπνογόνων που άναψαν πριν την έναρξη του παιχνιδιού: «Στον ματς του α’ γύρου σχολίασα μία δήλωση του Σούλη (Μαρκόπουλου). Δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά από τους φιλάθλους. Μας ενόχλησε. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον Σούλη. Μας έκοψε το ρυθμό και τη διάθεση στο ξεκίνημα. Πέραν αυτού ο Ντέιβις έχει πρόβλημα άσθματος και του δημιουργούσε πρόβλημα στην αναπνοή».

Τέλος, αναφορικά με την εξάδα είπε: «Εδώ κα δέκα χρόνια βρίσκονται σε φθίνουσα πορεία. Και τα δύο σωματεία έχουν χρέη και προσπαθούν για την οικονομική εξυγίανση. Δεν είναι καλό που παλεύουμε γι’ αυτές τις θέσεις, είναι η πραγματικότητα όμως. Χρειάζεται οργάνωση και προγραμματισμός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x