Inside Sports με τον Βασίλη Σαμπράκο

Τα καλύτερα μέτρα ασφαλείας που μπορούσε να πάρει ο ΠΑΟ για το ΟΑΚΑ

Πολύ καλά έκανε ο Παναθηναϊκός με το βίντεο που ετοίμασε για να μιλήσει στην ψυχή και το φιλότιμο των οπαδών του και να τους ζητήσει να προστατέψουν τον σύλλογο και την έδρα και να προσέξουν πολύ τη συμπεριφορά τους την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Το καλύτερο και πιθανότατα το αποτελεσματικότερο μέτρο πρόληψης επεισοδίων όμως είναι αυτό που έλαβαν οι Βγενόπουλος, Πολέμης, Βασιλάκης με τα χρήματα που έβαλαν στο ταμείο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Πολύ καλά έκανε ο Παναθηναϊκός με το βίντεο που ετοίμασε για να μιλήσει στην ψυχή και το φιλότιμο των οπαδών του και να τους ζητήσει να προστατέψουν τον σύλλογο και την έδρα και να προσέξουν πολύ τη συμπεριφορά τους την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Το καλύτερο και πιθανότατα το αποτελεσματικότερο μέτρο πρόληψης επεισοδίων όμως είναι αυτό που έλαβαν οι Βγενόπουλος, Πολέμης, Βασιλάκης με τα χρήματα που έβαλαν στο ταμείο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Του Βασίλη Σαμπράκου

Όχι μόνο επειδή έφτιαξαν το κέφι, την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών που διαπιστώνουν ότι θα πληρωθούν και τινάζουν από επάνω τους τον εκνευρισμό της επαγγελματικής ανησυχίας, ούτε μόνο επειδή εξασφάλισαν στον Παναθηναϊκό την πρώτη άδεια της UEFA για την ευρωπαϊκή λειτουργία του, αλλά επειδή έστειλαν ένα πολύ καθαρό και πολύ αισιόδοξο μήνυμα προς την πλατιά μάζα των φίλων του «τριφυλλιού» στην πιο κατάλληλη στιγμή.

Αυτό που είπαν στον κόσμο και ειδικά προς τους έφηβους οπαδούς του ΠΑΟ που είναι εκ φύσεως πιο επιρρεπείς στα επεισόδια είναι ότι αφενός δεν πρέπει να τους καταλαμβάνει η απελπισία για την προοπτική της αγαπημένης τους ομάδας και αφετέρου ότι πρέπει να προσέξουν πολύ τη συμπεριφορά τους για να μη διώξουν αυτούς τους επιχειρηματίες που δείχνουν με πράξεις αποφασισμένοι να υποστηρίξουν την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μετά από όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες, ο μέσος θερμόαιμος φίλος του Παναθηναϊκού γνωρίζει καλά ότι περνά και από το χέρι του και την συμπεριφορά του η επόμενη μέρα στην αγαπημένη του ομάδα. Με τα επεισόδια θα διώξει ή τουλάχιστον θα αποθαρρύνει όσους σε μια τόσο δύσκολη εποχή βάζουν τα ωραία τους λεφτά στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Με τη μαζική παρουσία στο ΟΑΚΑ και την πολιτισμένη συμπεριφορά τους δίνει επιπλέον κίνητρο, τους ερεθίζει να μπλέξουν περισσότερο με τον Παναθηναϊκό και να βάλουν περισσότερα χρήματα στην εταιρεία.

Αυτή η Κυριακή είναι ίσως η πιο σημαντική του 2012 για τον Παναθηναϊκό. Διότι το ένα σενάριο τον βγάζει πολλαπλώς κερδισμένο, σε πολλά επίπεδα, και πιο αισιόδοξο από πριν για το μέλλον του. Το άλλο σενάριο τον βγάζει πολύ χαμένο. Κι είναι σημαντική η Κυριακή, διότι εκτός από την ίδια την μπάλα, τους ποδοσφαιριστές και τους διαιτητές, για το αύριο του Παναθηναϊκού αποφασίζει και ο ίδιος ο κόσμος του.

Follow me on twitter: @VSambrakos

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x