Αγγλία

Αγωνία για Μουάμπα

Μάχη για τη ζωή δίνει ο Φαμπρίς Μουάμπα. Ο παίκτης της Μπόλτον κατέρευσε στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Τότεναμ. Το ιατρικό επιτελείο της Μπόλτον με ανανήψεις προσπαθούσε να τον επαναφέρει για δέκα λεπτά χωρίς αποτέλεσμα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λίγη ώρα αργότερα. Το ματς διεκόπη οριστικά.

Σοβαρότατη είναι η κατάσταση του Φαμπρίς Μουάμπα που λίγα λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», στον αγώνα της Τότεναμ με τη Μπόλτον, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο! Το ιατρικό επιτελείο της Μπόλτον με ανανήψεις προσπαθούσε να τον επαναφέρει για δέκα λεπτά χωρίς αποτέλεσμα! Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.

Όταν ο παίκτης κατέρρευσε δεν υπήρχε κανένας δίπλα του. Αμέσως έγινε αντιληπτό ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει. Το ιατρικό επιτελείο προσπάθεισε με ανανήψεις και απινιδωτή επί δέκα λεπτά να τον επαναφέρει, αφού η καρδιά του είχε σταματήσει! Ακόμη και τη στιγμή που με το φορείο τον οδηγούσαν εκτός γηπέδου, ο Μουάμπα δεν έδειχνε κανένα σημάδι βελτίωσης. Ο Γουέμπ διέταξε τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να πάνε στα αποδυτήρια και λίγο αργότερα ανακοινώθηκε η διακοπή του αγώνα.

Ο Μουάμπα έχει ήδη διακομιστεί στο νοσοκομείο. Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για την κατάστασή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x