Πόλο

Για τη νίκη και την πρόκριση

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Ανδρών αντιμετωπίζει αύριο (20/3) τη Ρουμανία στο τελευταίο παιχνίδι του τρίτου Ομίλου της Ευρώπης στην προκριματική φάση του World League.

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Ανδρών αντιμετωπίζει αύριο (20/3) τη Ρουμανία στο τελευταίο παιχνίδι του τρίτου Ομίλου της Ευρώπης στην προκριματική φάση του World League.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ». Η Εθνική Ελλάδος θα προσπαθήσει να πετύχει νίκη με 3 γκολ διαφορά και πάνω, στον αγώνα με τη Ρουμανία, προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης στην Άλμα Άτι του Καζακστάν (12-17 Ιουνίου).

Μιλώντας για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ντράγκαν Αντριτς, τόνισε πως: «Είναι μία περίπλοκη κατάσταση και ένας επικίνδυνος αγώνας. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία για να πάρουμε την πρόκριση και πρέπει να φανούμε δυνατοί στο παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά, όμως, υπάρχει κούραση στην ομάδα από τις προπονήσεις, που έχουν γίνει εντατικότερες, ενόψει και του Προολυμπιακού τουρνουά. Για αυτό τον λόγο, τα πράγματα περιπλέκονται. Ειλικρινά, δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να νικήσουμε και, μάλιστα και με τα τρία γκολ που χρειαζόμαστε. Είναι κάτι που το ελπίζω φυσικά».

Για το θέμα του Ντόσκα, επισήμανε πως: «Παρουσιάστηκε ένας ιός στον Ντόσκα και θα πρέπει οπωδήποτε να ξεκουραστεί. Είναι ένα πρόβλημα που αναγκαστικά θα τον κρατήσει εκτός Προολυμπιακού τουρνουά, καθώς πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί στο Έντμοντον και, στην προσπάθειά μας να περάσουμε, μόνο αυτοί που είναι πιο έτοιμοι θα μπορέσουν να βοηθήσουν».

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Κροάτης Ντράγκαν Σταμπαλίγια και ο Ρώσος Βλαντιμίρ Γκέρζανις, με παρατηρητή από πλευράς Fina τον Γερμανό Νικολάι Φιρόγιου.

Η ομάδα των αντρών νίκησε το Σάββατο (17/3) 9-3 στην Κωνσταντινούπολη την Τουρκία και τώρα είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του Ομίλου.

Ομάδες-Αγώνες- Διαφορές-Βαθμολογία:

1. Ρουμανία: 5, 56-36, 12
2. Ελλάδα: 5, 45-31, 9
3. Ισπανία: 5, 48-37, 9
4. Τουρκία: 5, 24-69, 0

Αν υπάρξει τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή, τότε θα μετρήσουν οι διαφορές στους αγώνες μεταξύ των τριών ομάδων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x