Inside Sports με τον Βασίλη Σαμπράκο

Ποιος κέρδισε από τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ;

Ποιος κερδίζει από την εικόνα που δημιούργησε για τον εαυτό του ο Παναθηναϊκός μέσα από τη συμπεριφορά αυτής της μειοψηφίας, των κάφρων; Αυτή η συζήτηση πρέπει να γίνει το συντομότερο εντός της κοινωνίας του Παναθηναϊκού. Διότι διαφορετικά κινδυνεύει να διώξει αυτούς που βάζουν τα λεφτά τους στην ΠΑΕ για να τη βγάλουν από τη δύσκολη θέση και να καταφέρουν να την κρατήσουν σε πλήρη λειτουργία.

Ποιος κερδίζει από την εικόνα που δημιούργησε για τον εαυτό του ο Παναθηναϊκός μέσα από τη συμπεριφορά αυτής της μειοψηφίας, των κάφρων;

Αυτή η συζήτηση πρέπει να γίνει το συντομότερο εντός της κοινωνίας του Παναθηναϊκού.

Διότι διαφορετικά κινδυνεύει να διώξει αυτούς που βάζουν τα λεφτά τους στην ΠΑΕ για να τη βγάλουν από τη δύσκολη θέση και να καταφέρουν να την κρατήσουν σε πλήρη λειτουργία.

Του Βασίλη Σαμπράκου

Όσο πιο σύντομα φτάσει, στον Παναθηναϊκό, η συζήτηση στο κομμάτι περί της ευθύνης που είχε η ΠΑΕ γι’ αυτό που συνέβη την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, τόσο πιο σύντομα θα βγάλει άκρη, για να αντιληφθεί τι συμβαίνει, από ποιον συμβαίνει και τι αυτός θέλει να πετύχει.

Η θέση του Βγενόπουλου σχετικά με την γηπεδική βία είναι εδώ και χρόνια γνωστή. Παρόμοια είναι αυτή του Πολέμη. Φαντάζομαι ίδια θα είναι αυτή του Βασιλάκη. Προ ημερών μου μετέφεραν τους «πού να πάω να μπλέξω» ενδοιασμούς ενός γνήσιου Παναθηναϊκού επιχειρηματία, του Τίτου Βασιλόπουλου, που έχει τα λεφτά για να σηκώσει τη χρηματοδότηση της ΠΑΕ. Ήταν ανάμεσα στους πιο βασικούς ενδοιασμούς του ο «ποιος βγάζει άκρη με αυτούς που κάνουν επεισόδια».
Όλοι αυτοί, προκειμένου να συνεχίσουν να επενδύουν, χρειάζεται να ξέρουν ότι λύνεται, εφόσον το επιδιώξουν, το πρόβλημα της βίας και μάλιστα «αναίμακτα».

Αν λοιπόν θέλει ο Δημήτρης Γόντικας, που διαβάζω ότι σκέφτεται, λέει, να παραιτηθεί, να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, ας φροντίσει να τους συναντήσει σύντομα όλους αυτούς, για να τους εξηγήσει κατανοητά και αληθινά το πρόβλημα, ώστε να καταλάβουν και να πειστούν και αυτοί ότι το πρόβλημα, αν θέλεις, λύνεται, και να μην γυρίσουν την πλάτη στην ΠΑΕ. Διαφορετικά αυτή θα μείνει, μέχρι να σκάσει, στα χέρια του Βαρδινογιάννη.

Follow me on twitter: @VSambrakos

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x