sday.gr

Σχορτσανίτης: «Ο Παναθηναϊκός ξέρει να κερδίζει»

Ο ΠΑΟ αντιμετωπίζει την Μακάμπι και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης μίλησε στο sday.gr, βγάζοντας το... καπέλο του στους «πράσινους».

Ο ΠΑΟ αντιμετωπίζει την Μακάμπι και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης μίλησε στο sday.gr, βγάζοντας το... καπέλο του στους «πράσινους».

Ωστόσο προϊδέασε για ένα διαφορετικό ματς σε σχέση με τον περσινό τελικό.

Σοφοκλή, πως αισθάνεσαι που επιστρέφεις ξανά ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ;

«Είναι ωραία. Ασχετα αν οι εμπειρίες και οι αναμνήσεις μου δεν είναι ευχάριστες λόγω των ηττών. Ωστόσο είναι τρομερό να παίζεις στο ΟΑΚΑ έστω και ως αντίπαλος. Είναι ωραίο να παίζεις μπάσκετ σε αυτό το γήπεδο. Ο κόσμος υποστηρίζει πάντα την ομάδα του και δημιουργεί ατμόσφαιρα που αξίζει για μια ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Μια ατμόσφαιρα αντάξια αυτής της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει παίκτες αρκετά έμπειρους οι οποίοι είναι από τους πιο δύσκολους παίκτες που έχω αντιμετωπίσει και αρκετοί από αυτούς είναι οι καλύτεροί μου φίλοι».

Πιστεύεις ότι έχετε πολλά κοινά στοιχεία ως ομάδες;

«Ο Παναθηναϊκός είναι η ίδια ομάδα, έχει ένα βασικό κορμό για πολλά χρόνια και ξέρει να κερδίζει. Η Μακάμπι άσχετα από την ιστορία που έχει στην ουσία, χτίστηκε φέτος. Εχουν μείνει βέβαια παίκτες από πέρυσι, αλλά στην ουσία είναι νέα ομάδα. Παίζουμε εναντίον μιας ομάδας που έχει παίκτες έμπειρους όπως ο Διαμαντίδης, ο Γιασικεβίτσιους, ο Τσαρτσαρής και ο Μπατίστ που γνωρίζονται καλά μεταξύ τους. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Είτε έχει απώλειες είτε όχι. Το θέμα είναι εμείς να επικεντρωθούμε για να δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο sday.gr!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x