Stoiximan Super League

Χωρίς ακραία μπακ ο Παναθηναϊκός

Κατά την διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Στέργος Μαρίνος αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στην γάμπα. Για αυτό και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Βύντρα. Αυτό είχε συνέπεια στην προπόνηση της Τρίτης, ο πρώην μπακ του Ατρόμητου να κάνει ατομικό πρόγραμμα για να μην επιβαρύνει το πόδι του. Μόνο του προπονήθηκε και το άλλο βασικό ακραίο μπακ, ο Σπυρόπουλος, ενώ και ο Ιωαννίδης αποχώρησε κατά την διάρκεια της προπόνησης με σφίξιμο στους προσαγωγούς.

Κατά την διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Στέργος Μαρίνος αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στην γάμπα.

Για αυτό και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Βύντρα.

Αυτό είχε συνέπεια στην προπόνηση της Τρίτης, ο πρώην μπακ του Ατρόμητου να κάνει ατομικό πρόγραμμα για να μην επιβαρύνει το πόδι του. Μόνο του προπονήθηκε και το άλλο βασικό ακραίο μπακ, ο Σπυρόπουλος, ενώ και ο Ιωαννίδης αποχώρησε κατά την διάρκεια της προπόνησης με σφίξιμο στους προσαγωγούς.

Πάλι καλά που υπάρχει και ο Λουκάς Βύντρα στο ρόστερ και προπονήθηκε αφού εάν πάθαινε κι αυτός κάτι, θα μιλάγαμε για την… κατάρα των ακραίων μπακ. Παρόλα αυτά, κανείς από τους τρεις απόντες (Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Ιωαννίδης) δεν έχει κάτι σοβαρό και όλοι εκτός απροόπτου θα τεθούν στην διάθεση του Φερέιρα στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα, στην προπόνηση της Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x