Euroleague

«Δεν πανηγυρίζουμε, ούτε χαλαρώνουμε» (video)

Προσγειωμένος ήταν ο Κάιλ Χάινς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Σιένα (82-75), σε δηλώσεις που έκανε στην «Euroleague TV», καθώς αναδείχθηκε ο πιο κομβικός παίκτης (Player of the Game). «Δεν μπορούμε να μείνουμε στους πανηγυρισμούς και να χαλαρώσουμε», είπε μεταξύ άλλων ο σέντερ των «ερυθρολεύκων» ενόψει του δεύτερου προημιτελικού κόντρα στους πρωταθλητές Ιταλίας.

Προσγειωμένος ήταν ο Κάιλ Χάινς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Σιένα (82-75), σε δηλώσεις που έκανε στην «Euroleague TV», καθώς αναδείχθηκε ο πιο κομβικός παίκτης (Player of the Game).

«Δεν μπορούμε να μείνουμε στους πανηγυρισμούς και να χαλαρώσουμε», είπε μεταξύ άλλων ο σέντερ των «ερυθρολεύκων» ενόψει του δεύτερου προημιτελικού κόντρα στους πρωταθλητές Ιταλίας.

«Ήταν μία μεγάλη νίκη και ένα μεγάλο παιχνίδι. Πολύ έντονο. Κάναμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα. Ήρθαμε εδώ για να δείξουμε στη Σιένα πως θέλουμε να παίξουμε δυνατά και να πάρουμε τη νικη στο πρώτο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Κάιλ Χάινς.

Στη συνέχεια, ο σέντερ του Ολυμπιακού ερωτήθηκε για το ρόλο που είχε στη νίκη της ομάδας του: «Ο κόουτς μου είχε πει να είμαι επιθετικός και να μπω στο παρκέ να παίξω όπως ξέρω. Παίξαμε πολύ δυνατά -ως ομάδα- στην άμυνα και στο “physical game” και αυτό πιστεύω έφερε τη νίκη» .

Τέλος, για τον δεύτερο προημιτελικό την Παρασκευή (23/3): «Δεν μπορούμε να μείνουμε στους πανηγυρισμούς και να χαλαρώσουμε. Ξέρουμε πως την Παρασκευή θα παίξουν ακόμα πιο δυνατά. Και αυτό θα πρέπει να κάνουμε τη σειρά μας. να μπούμε το γήπεδο και να παίξουμε ακόμα πιο δυνατά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x