Τεχνολογία

Τα καλύτερα games για το νέο σου iPad

Τα iPad της Apple έχουν εξελιχθεί σε ενδιαφέρουσες gaming συσκευές, αφού οι διάφοροι developers ασχολούνται ενεργά και κυκλοφορούν εξαιρετικά παιχνίδια. Ειδικά μάλιστα στο νέο, το οποίο έχει σημαντικά καλύτερο hardware από το προκάτοχό του, υπάρχουν τίτλοι που μπορούν να σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό βλέποντας τα γραφικά τους.

Τα iPad της Apple έχουν εξελιχθεί σε ενδιαφέρουσες gaming συσκευές, αφού οι διάφοροι developers ασχολούνται ενεργά και κυκλοφορούν εξαιρετικά παιχνίδια. Ειδικά μάλιστα στο νέο, το οποίο έχει σημαντικά καλύτερο hardware από το προκάτοχό του, υπάρχουν τίτλοι που μπορούν να σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό βλέποντας τα γραφικά τους.

Βέβαια, δεν είναι όλα τα παιχνίδια ίδια και καθώς το App Store είναι γεμάτο από χιλιάδες τίτλους είναι δύσκολο κάποιος να τους έχει όλους. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα 10 καλύτερα παιχνίδια των τελευταίων μηνών και τα οποία πραγματικά αξίζει κάποιος να έχει στη συλλογή του εφόσον έχει κάποιο tablet της Apple.

No 10: Scribblenauts Remix
Ένα από τα καλύτερα puzzle games που έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν βρήκε πρόσφατα το δρόμο του στις iOS συσκευές, με το Scribblenauts Remix να αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη για τους απανταχού κατόχους iPad. Ο τίτλος βασίζεται στη δημιουργία αντικειμένων γράφοντας τις κατάλληλες λέξεις. Θέλουμε ένα όπλο για το χαρακτήρα μας; Γράφουμε gun και αυτό εμφανίζεται. Χρειάζεται ο ήρωας ένα ελικόπτερο για να περάσει τα εμπόδια της πίστας; Γράφουμε helicopter, αυτό εμφανίζεται, ο ήρωας μπαίνει μέσα και πετάει πάνω από τα εμπόδια. Το λεξιλόγιο που αναγνωρίζει το παιχνίδι είναι τεράστιο, αρκεί βέβαια ο παίκτης να γνωρίζει σχετικά καλά Αγγλικά, για να μπορέσει να το απολαύσει στο μέγιστο βαθμό.

No 9: Fruit Ninja HD
Το απλοϊκό gameplay του Fruit Ninja HD το έκανε μια από τις πλέον επιτυχημένες προτάσεις στο χώρο του iPad gaming. Πρωταγωνιστής είναι το… δάχτυλό μας που παίζει το ρόλο σπαθιού. Με αυτό καλούμαστε να… τεμαχίσουμε τα δεκάδες φρούτα που εκτοξεύονται στην οθόνη του iPad, αλλά να αποφύγουμε τα υπόλοιπα αντικείμενα που επίσης εμφανίζονται στην οθόνη, όπως για παράδειγμα τις βόμβες. Όσο περισσότερο επιτυγχάνουμε το σκοπό, τόσο περισσότερα φρούτα πετάγονται στην οθόνη και τόσο ταχύτερα και προσεκτικότερα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το δάχτυλο-σπαθί μας. Το πλεονέκτημα που έχει ο κάτοχος iPad είναι φυσικά η μεγάλη οθόνη του, κάτι που βοηθάει ώστε το δάχτυλό μας να κινείται ευκολότερα.

No 8: World of Goo HD
Ένα από τα πλέον επιτυχημένα indie games βρήκε και αυτό το δρόμο του στο iPad με το World of Goo να είναι μια απαραίτητη προσθήκη στη συλλογή κάθε κατόχου της συσκευής της Apple. Το interface του τίτλου έχει διαφοροποιηθεί έτσι ώστε να γίνεται πλήρη αξιοποίηση της δυνατότητας αφής και μπορούμε να πούμε ότι η συγκεκριμένη έκδοση είναι πολύ πιο βολικλη από αυτές που κυκλοφόρησαν για υπολογιστές και Wii. Το World of Goo είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται στη φυσική και μας βάζει να δημιουργήσουμε τα κατάλληλα κατασκευάσματα με τα διαθέσιμα ανά πίστα goo balls, ώστε όσα απομένουν να μετακινηθούν προς τη σωλήνα σωτηρίας. Εφόσον ο απαιτούμενος αριθμός σωθεί, μπορούμε να περάσουμε στο επόμενο επίπεδο.

Διαβάστε τη συνέχεια του αφιερώματος στο Enternity.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x