Stoiximan Super League

Preview: Άρης-Πανιώνιος (17:15, NovaSports 2)

Πλέι-οφ και μακριά… απ’ τα «ωχ»! Μ’ αυτούς τους στόχους αντίστοιχα συγκρούονται το Σάββατο οι Άρης και Πανιώνιος. Μετατρέποντας σε παρένθεση το «Καραϊσκάκη» και επιστρέφοντας στις νίκες απέναντι στον ΟΦΗ, οι «κίτρινοι» θέλουν να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες για την πεντάδα. Όχι κι εύκολη υπόθεση απέναντι στους φορμαρισμένους Νεοσμυρνιώτες, που θέλουν να κρατήσουν σε απόσταση τους μπελάδες της «ουράς».

Πλέι-οφ και μακριά… απ’ τα «ωχ»!

Μ’ αυτούς τους στόχους αντίστοιχα συγκρούονται το Σάββατο οι Άρης και Πανιώνιος.

Μετατρέποντας σε παρένθεση το «Καραϊσκάκη» και επιστρέφοντας στις νίκες απέναντι στον ΟΦΗ, οι «κίτρινοι» θέλουν να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες για την πεντάδα.

Όχι κι εύκολη υπόθεση απέναντι στους φορμαρισμένους Νεοσμυρνιώτες, που θέλουν να κρατήσουν σε απόσταση τους μπελάδες της «ουράς».

Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη του αγώνα από το www.sport-fm.gr.


ΑΡΗΣ

Η θετική αντίδραση του Άρη μετά την… προσγείωση του «Καραϊσκάκη» του επέτρεψε να διατηρεί ουσιαστικές ελπίδες για τα πλέι-οφ. Οι Θεσσαλονικείς, πέρασαν (έστω και δύσκολα) το εμπόδιο του ΟΦΗ και επανήλθαν στα θετικά αποτελέσματα που είχαν πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (αήττητο σερί εννέα αγώνων έτρεχαν μέχρι τότε). Για να μπορεί να ποντάρει, όμως, σε γκέλες των υπολοίπων, η ομάδα του Μασάδο δεν μπορεί να σκέφτεται τίποτα άλλο από τη νίκη επί του Πανιωνίου.

Στην προσπάθεια αυτή, ωστόσο, είναι αμφίβολο αν θα έχει τον μόνιμο σκόρερ της εσχάτως, Λαζαρίδη (σημείωσε τα γκολ στις νίκες με ΑΕΚ και ΟΦΗ). Κι αυτό διότι ο Έλληνας στόπερ ταλαιπωρείται από μια φλεγμονή στο πόδι και δεν πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής. Παρόλα αυτά, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, απ’ όπου αποκλείστηκαν ωστόσο οι τραυματίες Καστίγιο και Παπαστεριανός.

Η αποστολή: Βελλίδης, Σηφάκης, Κατίδης, Νέτο, Καζναφέρης, Τσουκάνης, Λαζαρίδης, Ντίκο, Σανκαρέ, Φατί, Πρίττας, Παπαζαχαρίας, Καπετάνος, Ούμπιντες, Ακόστα, Σολτάνι, Κανούλας, Γιαννιώτας, Τριανταφυλλάκος.


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Η χρησιμότητα των δυο συνεχόμενων νικών (σε Ηράκλειο με ΟΦΗ και στη Νέα Σμύρνη με Δόξα Δράμας) ήταν δεδομένη από πριν για τον Πανιώνιο. Αποδείχθηκε ακόμα περισσότερο, ωστόσο, μετά και τα υπόλοιπα αποτελέσματα των δυο τελευταίων αγωνιστικών που δεν τους επέτρεψαν παρόλα αυτά να απομακρυνθούν κατά πολύ από την επικίνδυνη ζώνη.

Με τους τέσσερις πόντους, λοιπόν, που απέχουν από εκεί να δίνουν κάποιο «αέρα», αλλά να μην εξασφαλίζουν και τίποτα, οι παίκτες του Μάντζιου θα κυνηγήσουν τουλάχιστον έναν στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Θα το επιδιώξουν, ωστόσο με αρκετές απουσίες -κάποιες εκ των οποίων αρκετά σοβαρές. Σε αυτή την κατηγορία υπάγονται οι τιμωρημένοι Σκέμπρι και Σάμαρης, ενώ απόντες θα είναι επίσης οι Μιλοβάνοβιτς και Κουλουχέρης, οι οποίοι αμφότεροι ταλαιπωρούνται από ίωση και αποκλείστηκαν.

Η αποστολή: Ντιμπαλά, Μενδρινός, Ρόβας, Μιχαηλίδης, Σιόβας, Γουνδουλάκης, Κούρντι, Αναστασόπουλος, Κούτσι, Ομο, Ρόκας, Πετκάκης, Αντούνιες, Αμπντουλάγεφ, Αυλωνίτης, Οκόγιε, Πιέρ, Πόγκασιτς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ: Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Ελευθερίου (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x