F1

Ικανοποιημένος ο Χάμιλτον

Μπορεί ο Λιούις Χάμιλτον να μην κατάφερε να αξιοποιήσει για δεύτερη φορά την εκκίνηση από την πρώτη θέση, ωστόσο ο Βρετανός πιλότος δηλώνει χαρούμενος από το τρίτο σκαλί του βάθρου, στο οποίο ανέβηκε στο γκραν πρι της Μαλαισίας. Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008 έχασε την πρώτη θέση, όταν καθυστέρησε στο πρώτο πιτ στοπ, κατά την αλλαγή του πίσω τροχού.

Μπορεί ο Λιούις Χάμιλτον να μην κατάφερε να αξιοποιήσει για δεύτερη φορά την εκκίνηση από την πρώτη θέση, ωστόσο ο Βρετανός πιλότος δηλώνει χαρούμενος από το τρίτο σκαλί του βάθρου, στο οποίο ανέβηκε στο γκραν πρι της Μαλαισίας.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008 έχασε την πρώτη θέση, όταν καθυστέρησε στο πρώτο πιτ στοπ, κατά την αλλαγή του πίσω τροχού.

«Δεν θα παραπονεθώ. Νομίζω πως το μονοθέσιο ήταν καλό όλο το τριήμερο και η ομάδα έκανε καλή δουλειά και βρέθηκα ξανά στο βάθρο, κάτι που ήταν και ο στόχος μου. Να είμαστε συνεπείς. Ήταν ένας αρκετά καλός αγώνας, προφανώς θα ήμουν περισσότερο χαρούμενος αν τερματίζαμε στη θέση από την οποία εκκινήσαμε.

Προσπάθησα πολύ να τους πιάσω, ήταν ένας επεισοδιακός αγώνας. Προσπαθήσαμε να βρούμε την κατάλληλη στιγμή για να αλλάξουμε τα ελαστικά μας, ίσως να καθυστερήσαμε λίγο
», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x