F1

Μπάτον: «Μόνο να γελάσω μπορώ»

Με τον χειρότερο τρόπο εξελίχθηκε το δεύτερο γκραν πρι της σεζόν στην πίστα της Μαλαισίας για τον Τζένσον Μπάτον. Ο Βρετανός είδε τα κόκκινα φώτα να σβήνουν από την δεύτερη θέση, ωστόσο η καρό σημαία τον βρήκε 14ο. Ο πιλότος της McLaren τόνισε πως η επαφή με τον Καρθικέγιαν προέκυψε από δικό του λάθος, ενώ επισήμανε πως το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να γελάει, ύστερα από τις ατυχίες.

Με τον χειρότερο τρόπο εξελίχθηκε το δεύτερο γκραν πρι της σεζόν στην πίστα της Μαλαισίας για τον Τζένσον Μπάτον. Ο Βρετανός είδε τα κόκκινα φώτα να σβήνουν από την δεύτερη θέση, ωστόσο η καρό σημαία τον βρήκε 14ο.

Ο πιλότος της McLaren τόνισε πως η επαφή με τον Καρθικέγιαν προέκυψε από δικό του λάθος, ενώ επισήμανε πως το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να γελάει, ύστερα από τις ατυχίες.

«Προσπαθούσα να διατηρήσω τη θερμοκρασία στα ελαστικά μου και η επαφή ήταν δικό μου λάθος. Ήταν ένα πολύ δύσκολο απόγευμα. Όλα όσα θα μπορούσαν να έχουν πάει στραβά πήγαν, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να γελάσω.

Τα πράγματα εξελίχθηκαν άσχημα σήμερα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους μηχανικούς, οι οποίοι περίμεναν κάτι παραπάνω από έμενα σήμερα
», ανέφερε ο Βρετανός πιλότος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x