Stoiximan Super League

Τετρακέφαλος!

Αυτός ο ΠΑΟΚ είναι πολύ… δυνατός. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Κέρκυρα, την οποία νίκησε με σκορ 4-0, παραμένοντας μόνος τέταρτος στη βαθμολογία ύστερα από 26 αγωνιστικές στη Σούπερ Λίγκα. Μάλιστα, τα γκολ των Γκαρσία (15’), Αθανασιάδη (45+2’) και Λάζαρ (54’, 64’) έκαναν ακόμα πιο δύσκολο το έργο των Φαιάκων για την παραμονή.

Αυτός ο ΠΑΟΚ είναι πολύ… δυνατός.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Κέρκυρα, την οποία νίκησε με σκορ 4-0, παραμένοντας μόνος τέταρτος στη βαθμολογία ύστερα από 26 αγωνιστικές στη Σούπερ Λίγκα.

Μάλιστα, τα γκολ των Γκαρσία (15’), Αθανασιάδη (45+2’) και Λάζαρ (54’, 64’) έκαναν ακόμα πιο δύσκολο το έργο των Φαιάκων για την παραμονή.



Με κακό ρυθμό και χωρίς φάσεις πέρασε το πρώτο 10λεπτο της αναμέτρησης. Η Κέρκυρα είχε την κατοχή, με τον ΠΑΟΚ, από την άλλη, να μην μπορεί να αναπτυχθεί. Όμως στο 15’, ο Γκαρσία έβαλε υποψηφιότητα για το καλύτερο γκολ της σεζόν, ύστερα από την απευθείας εκτέλεση κόρνερ με την οποία άνοιξε το σκορ. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, απειλώντας σποραδικά την εστία του Γκαλίνοβιτς.

Μισή ώρα έκαναν οι γηπεδούχοι να δημιουργήσουν υποψία φάσης, αλλά ο Χαλκιάς δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα. Όλα έδειχναν πως οι φιλοξενούμενοι θα πήγαιναν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα που είχαν, αλλά ο Κλάους –στο δεύτερο των καθυστερήσεων- τους… διέψευσε, κάνοντας το 2-0. Η Κέρκυρα ήταν δύσκολο να βρει ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, καθώς προχώρησε σε δύο αναγκαστικές αλλαγές, στα μισά του πρώτου ημιχρόνου.

Σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στο δεύτερο. Οι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος αποβλήθηκε από τον πάγκο λόγω επεισοδίου στη φυσούνα, έψαχναν και τρίτο γκολ, αφού η Κέρκυρα δεν μπορούσε να προσεγγίσει την περιοχή του Χαλκιά.

Αυτό ήρθε στο 54’ με τον Λάζαρ, ενώ 10 λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης ανέβασε και άλλο το δείκτη του σκορ για τον «Δικέφαλο του Βορρά», επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά του. Στη συνέχεια, ο ΠΑΟΚ έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό, απειλώντας όποτε ήθελε την εστία του Γκαλίνοβιτς, με την Κέρκυρα από την άλλη να μην έχει αντιδράσει. Έτσι, ο χρόνος κυλούσε και η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι, έφτασε σε μία εύκολη επικράτηση, με την οποία βρίσκεται μόνη τέταρτη θέση της βαθμολογίας.



Κέρκυρα (Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Κοντοδήμο, Γκουστάβο (43’ Ηλιάδης), Βέντσελ (22’ Βενέτης), Μαϊστόροβιτς, Ερίφε, Γραμμόζη, Ιωάννου (71’ Μπάρκογλου), Καλαντζή, Καραλή, Μαρτίν.

Πάγκος: Αναστασόπουλος, Σακελλαρίου, Χαμπλ, Μαζνόφ.

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Σνάουτνσερ, Μαλεζάς, Τσιρίλο (77’ Μπαλάφας), Γκαρσία, Λάζαρ (70’ Τσουκαλάς), Γιάννου, Λίνο, Σαλπιγγίδης (70’ Γεωργιάδης), Αθανασιάδης.

Πάγκος: Γλύκος, Αποστολόπουλος, Παπάζογλου, Νιμανί.



Παρακολουθήσατε σε real time από το www.sport-fm.gr



Επιμέλεια: Παναγιώτης Κεφαλάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x