Euroleague

Ήταν όλοι στο ΣΕΦ! (pics)

Ο Ολυμπιακός αναζητούσε στο παρκέ τη νίκη κόντρα στη Σιένα, προκειμένου να έχει το «πάνω χέρι» για την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Ο κόσμος φρόντισε να κάνει το sold out, να γεμίσει τις εξέδρες του ΣΕΦ και να δώσει την απαιτούμενη ώθηση στους «ερυθρολεύκους». Ωστόσο, τη συμπαράστασή τους στους παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς -εκτός από τους φίλους της ομάδας- έδωσαν και οι συνάδελφοί τους, του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Ολυμπιακός αναζητούσε στο παρκέ τη νίκη κόντρα στη Σιένα, προκειμένου να έχει το «πάνω χέρι» για την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας.

Ο κόσμος φρόντισε να κάνει το sold out, να γεμίσει τις εξέδρες του ΣΕΦ και να δώσει την απαιτούμενη ώθηση στους «ερυθρολεύκους».

Ωστόσο, τη συμπαράστασή τους στους παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς -εκτός από τους φίλους της ομάδας- έδωσαν και οι συνάδελφοί τους, του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο φωτογραφικός φακός του Action Images «συνέλαβε» τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Τάσο Παπάζογλου, Βασίλη Τοροσίδη, Μπάλας Μέγιερι, Γιάννη Μανιάτη αλλά και τον διευθυντή ποδοσφαίρου των «ερυθρολεύκων», Κούλη Δουρέκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x