Ελλάδα

Τζόι, ο άγριος…

«Θα πάμε στο Final 4 και θα… δαγκώνουμε», υπόσχεται ο Τζόι Ντόρσεϊ στους φίλους του Ολυμπιακού. «Ήθελα να καταστρέψω τον Μος για το αντιαθλητικό χτύπημά του», πρόσθεσε ο Αμερικανός σέντερ. «Προτεραιότητά μου να παραμείνω στον Ολυμπιακό, αλλά με θέλουν οι Ρόκετς», τόνισε για το μέλλον του. «Μέλι» για Ίβκοβιτς και Αγγελόπουλος.

«Θα πάμε στο Final 4 και θα… δαγκώνουμε», υπόσχεται ο Τζόι Ντόρσεϊ στους φίλους του Ολυμπιακού. «Ήθελα να καταστρέψω τον Μος για το αντιαθλητικό χτύπημά του», πρόσθεσε ο Αμερικανός σέντερ. «Προτεραιότητά μου να παραμείνω στον Ολυμπιακό, αλλά με θέλουν οι Ρόκετς», τόνισε για το μέλλον του. «Μέλι» για Ίβκοβιτς και Αγγελόπουλος. «Γιατί όχι με Παναθηναϊκό στο Final 4;», είπε ο Σπανούλης.

Αναλυτικά, ο Τζόι Ντόρσεϊ μίλησε στον «Πρωταθλητή» για:

-τη μάχη με την Μπαρτσελόνα στο Final 4: «Η Μπαρτσελόνα έχει πολύ δυνατούς παίκτες μέσα στη ρακέτα και είναι καλή ομάδα. Εμείς όμως δεν παραδινόμαστε σε κανέναν. Θα πάμε στην Τουρκία και θα… δαγκώνουμε. Με τη χημεία που έχουμε φτιάξει, όλα μπορούν να συμβούν».

-το κλίμα στο ΣΕΦ: «Η ατμόσφαιρα με τη Σιένα ήταν φανταστική. Δεν καταλαβαίνω, όμως, αφού έχουμε τέτοιο κόσμο γιατί δεν έρχονται σε κάθε παιχνίδι, γιατί δεν μας κάνουν κάθε βράδυ να νιώθουμε ότι πετάμε από ενέργεια; Είναι άσχημο να παίζουμε σε άδειο γήπεδο τόσο συχνά. Αν αγαπάς την ομάδα σου, πρέπει να τη στηρίζεις σε κάθε ματς που δίνει. Ξέρω, βέβαια, πως υπάρχει κρίση στην Ελλάδα. Ε, τότε να αγοράσουμε εμείς οι παίκτες εισιτήρια και να τα δίνουμε στους οπαδούς μας».

-το αντιαθλητικό χτύπημα του Μος: «Ο Μος με χτύπησε. Ήθελα να τον βρω στο γήπεδο και να τον… καταστρέψω. Η μητέρα μου υποστήριζε πως θα ήταν λάθος. Το δούλεψα στο μυαλό μου και όταν πέρασε από δίπλα μου δεν ασχολήθηκα. Μου είπαν οι συμπαίκτες μου πως αν έκανα κάτι τέτοιο δεν θα έπαιζα στο Final 4».

-τη συνεργασία του με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς: «Έχουμε αναπτύξει πολύ καλή σχέση με τον κόουτς. Πριν το ματς με τη Σιένα όταν είδε ότι δεν είμαι καλά, μου είπε ‘Τζόι, αν χρειαστείς κάτι έλα στο δωμάτιό μου να με βρεις να μιλήσουμε’. Λες και είναι ο πατέρας μου».

-τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ: «Οι πρόεδροι μού θυμίζουν τον Μαρκ Κιούμπαν των Μάβερικς. Αγαπούν πολύ την ομάδα και είναι πάντα δίπλα μας. Αυτό μας φτιάχνει την ψυχολογία».

-το μέλλον του στον Ολυμπιακό: «Νιώθω ότι ανήκω στον Ολυμπιακό, λατρεύω αυτή την ομάδα. Θα ήταν ωραίο να συνεχίσω εδώ. Το έχω συζητήσει και με τον πιο κοντινό μου άνθρωπο, τη μητέρα μου. Ήδη υπάρχουν αρκετές ομάδες στο ΝΒΑ που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για μένα. Με παρακολουθούν, αλλά νιώθω ότι προτεραιότητά μου πρέπει να είναι ο Ολυμπιακός. Είμαι συναισθηματικός τύπος. Πρώτα θα μιλήσω μαζί τους και μετά με οποιονδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο. Στο Τορόντο έπαιζα 13-14 λεπτά, εδώ νιώθω πιο σημαντικός για την ομάδα. Τώρα τελευταία έχουν έρθει πάλι στην Ευρώπη για να με δουν να παίζω οι Ρόκετς. Με πιστεύουν πολύ και μου το δείχνουν, μου μιλάνε συνέχεια και νομίζω πως θα μου κάνουν πρόταση το καλοκαίρι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x