Stoiximan Super League

«Να πουν ευχαριστώ στον Βαρδινογιάννη»

Αν και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Σάββας Θεοδωρίδης, μια ημέρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αναφέρθηκε στον «αιώνιο» αντίπαλο και στα διοικητικά προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα, παίρνοντας θέση υπέρ της οικογένειας Βαρδινογιάννη μιλώντας στο ΣΚΑΪ. «Αντί να πουν ένα ευχαριστώ τον απαξιώνουν. Επί 40 χρόνια συντηρεί τον Παναθηναϊκό», ανέφερε ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων».

Αν και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Σάββας Θεοδωρίδης, μια ημέρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αναφέρθηκε στον «αιώνιο» αντίπαλο και στα διοικητικά προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα, παίρνοντας θέση υπέρ της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

«Ο Βαρδινογιάννης επί σαράντα χρόνια συντηρεί τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Αντί να του πουν ένα ευχαριστώ, του φέρονται με τρόπο που δεν αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου», ανέφερε στο ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και συνέχισε:

«Ο πρόεδρος της ομάδας είναι η ιστορία της και κάποιοι δείχνουν αχαριστία. Εμείς θέλουμε πανίσχυρο τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Εύχομαι να λύσουν γρήγορα τα προβλήματά τους», υποστήριξε.

Σχετικά με τον Ολυμπιακό, τώρα, ξεκαθάρισε ότι οι πανηγυρισμοί άρχισαν και τελείωσαν χθες στα αποδυτήρια μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού και πλέον όλοι έχουν στρέψει το βλέμμα τους στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.

Ο αντιπρόεδρος των ερυθρολεύκων όμως αναφέρθηκε και το θέμα που καίει –πλέον- κάθε ερυθρόλευκο… Την παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε προβλέποντας μάλιστα αίσιο τέλος.

«Ο Βαλβέρδε είναι ο καλύτερος ξένος προπονητής που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα και είμαι βέβαιος ότι θα μείνει και του χρόνου στον Ολυμπιακό», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x