Stoiximan Super League

«Έχουμε φύγει…»

Άκαρπη ήταν η συνάντηση των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ επανέλαβε στους βετεράνους πως ο ίδιος και η οικογένειά του έχουν αποχωρήσει από την ομάδα, καθώς επίσης και πως εμμένει στη στάση του για τη ΓΗΠΕΛ. Συνεδριάζουν το απόγευμα οι βετεράνοι, πιθανότατα για να ανακοινώσουν στη συνέχεια πως οι προσπάθειές τους για σωτηρία της ομάδας έμειναν άκαρπες λόγω της αδιαλλαξίας των μετόχων.

Άκαρπη ήταν η συνάντηση των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ επανέλαβε στους βετεράνους πως ο ίδιος και η οικογένειά του έχουν αποχωρήσει από την ομάδα, καθώς επίσης και πως εμμένει στη στάση του για τη ΓΗΠΕΛ.

Στη διάρκειας περίπου δυόμισι ωρών συνάντηση, ο «Τζίγκερ» έριξε ξανά στον Ανδρέα Βγενόπουλο ευθύνες για την κατάσταση στην οποία έχει έρθει η ΠΑΕ λόγω των απαιτήσεων που προβάλει διαρκώς. Επίσης επανέλαβε την πάγια θέση του για τη ΓΗΠΕΛ, η οποία-ωστόσο-δεν καλύπτει τον «Mr MIG», όπως φάνηκε και από τα όσα είπε χθες στη δική του συνάντηση με τους βετεράνους.

Ερωτηθείς από τους βετεράνους της ομάδας πώς γίνεται να έχει αποχωρήσει από την ΠΑΕ, όταν διατηρεί το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών, απάντησε πως είναι καθαρά τυπικά ο μεγαλομέτοχος από τη στιγμή που δεν υπάρχει ενδιαφερόμενος επενδυτής και δεν γίνεται αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ώστε να αλλάξουν οι μετοχικές ισορροπίες με τη συμμετοχή των υπολοίπων μετόχων.

Πλέον οι παλαίμαχοι του «τριφυλλιού» θα συνεδριάσουν το απόγευμα και ακολούθως θα τοποθετηθούν για τις τελευταίες εξελίξεις. Όλα δείχνουν πως δεν θα δεχτούν να πάρουν τις μετοχές και να σχηματίσουν διοίκηση, από τη στιγμή που Βαρδινογιάννης και Βγενόπουλος παραμένουν αμετακίνητοι στις θέσεις τους, που δεν έχουν εξασφαλίσει την οικονομική στήριξη των μετόχων (με τους οποίους είχαν διαδοχικές επαφές) και δεν φαίνεται να υπάρχει ενδιαφερόμενος για τη χρηματοδότηση της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x