Τεχνολογία

H Google θέλει να μας κάνει όλους terminator!

Η Google μάλλον έχει βάλει στόχο να κατακτήσει τον πλανήτη. Η δραστηριότητα της τα τελευταία χρόνια είναι τέτοια που μας πείθει ότι αυτό πρέπει να είναι το τελικό της σχέδιο. Ο έλεγχος δηλαδή της ανθρωπότητας. O ιντερνετικός κολοσσός μας παρουσίασε τα πρώτα δείγματα από τα νέα της interactive γυαλιά!

Η Google μάλλον έχει βάλει στόχο να κατακτήσει τον πλανήτη. Η δραστηριότητα της τα τελευταία χρόνια είναι τέτοια που μας πείθει ότι αυτό πρέπει να είναι το τελικό της σχέδιο. Ο έλεγχος δηλαδή της ανθρωπότητας.

Και αν με ρωτάτε καλά κάνει. Η προσπάθεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, το αν θα το πετύχει μέσω του έλεγχου που κάνει στο κάθε ιντερνετικό μας βήμα, είναι μια τελείως διαφορετική υπόθεση.

Όπως κάθε προσπάθεια επιβολής πάνω στις μάζες έχει τα αρνητικά της, έτσι έχει και τα ελάχιστα θετικά της.

Στην περίπτωση μας τα θετικά είναι τα cool γκατζετάκια. Γιατί μπορεί η χώρα να πηγαίνει κατά διαόλου, μπορεί για να βρεις δουλεία να πρέπει να πιάσεις το τζόκερ, μπορεί να μην έχουμε να φάμε αλλά στα cool γκατζετάκια έχουμε μια αδυναμία.

Enters Google.

O ιντερνετικός κολοσσός μας παρουσίασε τα πρώτα δείγματα από τα νέα της interactive γυαλιά! Τα φοράμε και μέσα από αυτά βλέπουμε υπενθυμίσεις για τα ραντεβού μας, έχουμε άμεσες ειδοποιήσεις για τα mail μας, μπορούμε να απαντήσουμε, βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας τον χάρτη της διαδρομής που θέλουμε να ακολουθήσουμε και άλλα τέτοια ωραία πράγματα.



Η ονομασία των φουτουριστικών γυαλιών είναι project glass και το μόνο που δεν μπορεί να κάνει προς το παρόν είναι εντοπισμός στόχου και εκτόξευση ρουκετών αλλά φανταζόμαστε ότι κάτι τέτοιο δεν θα αργήσει να προστεθεί.

Όσοι λοιπόν βλέπατε το Terminator και σκεφτόσασταν, τι καλά που θα ήταν να μπορούσατε να έχετε τις δυνατότητες της δολοφονικής μηχανής, ετοιμαστείτε να δείτε την επιθυμία σας να πραγματοποιείται!





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x