Stoiximan Super League

Μετατίθεται η 29η αγωνιστική

Η αναβολή του παιχνιδιού Λεβαδειακός-Ξάνθη λόγω αέρα, έφερε αναβολή και σε ολόκληρη την αγωνιστική. Αφού το συγκεκριμένο παιχνίδι θα διεξαχθεί τη Μ.Δευτέρα 9 Απριλίου, η Σούπερ Λίγκα αποφάσισε ότι δεν γίνεται μέσα σε 48 ώρες να υπάρξουν ματς πρωταθλήματος διαφορετικής αγωνιστικής. Έτσι η 29η αγωνιστική που ήταν να γίνει την Μ.Τετάρτη στις 11 Απριλίου πάει μία εβδομάδα μετά, στις 18 Απριλίου.

Η αναβολή του παιχνιδιού Λεβαδειακός-Ξάνθη λόγω αέρα, έφερε αναβολή και σε ολόκληρη την αγωνιστική.

Αφού το συγκεκριμένο παιχνίδι θα διεξαχθεί τη Μ.Δευτέρα 9 Απριλίου, η Σούπερ Λίγκα αποφάσισε ότι δεν γίνεται μέσα σε 48 ώρες να υπάρξουν ματς πρωταθλήματος διαφορετικής αγωνιστικής.

Έτσι η 29η αγωνιστική που ήταν να γίνει την Μ.Τετάρτη στις 11 Απριλίου πάει μία εβδομάδα μετά, στις 18 Απριλίου.

Κάτι, που ανακοίνωσε και επίσημα η Super League με ένα πολύ λιτό κείμενο. «Ανακοινώνεται ότι η 29η αγωνιστική ημέρα της Super League ΟΠΑΠ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Απριλίου 2012».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι το άρθρο 22, παράγραφος 3, εδάφιο γ του κανονισμού, για τέτοιες περιπτώσεις αναφέρει ότι "όταν αναβάλλεται ένας αγώνας και πρέπει να οριστεί για την επόμενη ημέρα, εφόσον υπάρχει επόμενος αγώνας σε διάστημα 48 ωρών τότε ο επανορισμός αυτού του αγώνα αναβάλλεται". Με λίγα λόγια, το Λεβαδειακός-Ξάνθη δεν έπρεπε να γίνει Δευτέρα διότι σε 48 ώρες ακολουθούν άλλοι αγώνες. Δηλαδή, σύμφωνα με τον κανονισμό, η 29η αγωνιστική έπρεπε να διεξαχθεί κανονικά τη Μ.Τετάρτη και το Λεβαδειακός-Ξάνθη να διεξαχθεί την πρώτη διαθέσιμη Τετάρτη (Τετάρτη του Πάσχα).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x