F1

Με αναβαθμίσεις στην Κίνα η Ferrari

Μπορεί ο Φερνάντο Αλόνσο να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1, έχοντας δει την καρό σημαία στο γκραν πρι της Μαλαισίας, ωστόσο ο μηχανικός της Ferrari, Πατ Φράι, ανάφερε πως ακόμη λείπει ένα δεύτερο από τη σκουντερία, όταν τρέχουν σε κανονικές συνθήκες. Ακόμη, ο μηχανικός της ομάδας τόνισε πως περιμένουν αναβαθμίσεις, ιδιαίτερα στο γκραν πρι της Ισπανίας.

Μπορεί ο Φερνάντο Αλόνσο να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1, έχοντας δει την καρό σημαία στο γκραν πρι της Μαλαισίας, ωστόσο ο μηχανικός της Ferrari, Πατ Φράι, ανάφερε πως ακόμη λείπει ένα δεύτερο από τη σκουντερία, όταν τρέχουν σε κανονικές συνθήκες.

Ακόμη, ο μηχανικός της ομάδας τόνισε πως περιμένουν αναβαθμίσεις, ιδιαίτερα στο γκραν πρι της Ισπανίας.

«Δεν περιμέναμε πως θα είχαμε έναν πιλότο, ο οποίος θα προηγούνταν στο πρωτάθλημα. Από τις πρώτες δοκιμές είχαμε συνειδητοποιήσει πως είχαμε αρκετά θέματα να λύσουμε.

Όλοι στις εγκαταστάσεις μας δουλεύουν πολύ σκληρά, καθώς ακόμη έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας
», ήταν τα λόγια του Φράι, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε.

«Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να λύσουμε τα προβλήματα που έχουμε. Αναμένονται νέα εξαρτήματα, τα οποία περιμένουμε να δούμε μέσα στην πίστα, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Για το γκραν πρι της Κίνας έχουμε πέντε αναβαθμίσεις, ενώ θα έχουμε ακόμη μεγαλύτερο πακέτο αναβαθμίσεων στην Ισπανία», πρόσθεσε ο μηχανικός της σκουντερία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x