Γαλλία

Το 'παν και… το 'κανε η Μαρσέιγ!

Αυτό που ήθελαν…έγινε. Τις των οπαδών τους, έκαναν πράξη οι παίκτες της Μαρσέιγ, με τη Μονπελιέ να παίρνει το «διπλό» (το πρώτο στην ιστορία της), με σκορ 3-1, στο… φιλόξενο «Βελοντρόμ», στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 30ης αγωνιστικής της Ligue 1. Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Ρενέ Ζιράρ έμεινε μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, τρεις πόντους από τη δεύτερη Παρί Σεν Ζερμέν.

Αυτό που ήθελαν…έγινε.

Τις προτροπές των οπαδών τους, έκαναν πράξη οι παίκτες της Μαρσέιγ, με τη Μονπελιέ να παίρνει το «διπλό» (το πρώτο στην ιστορία της), με σκορ 3-1, στο… φιλόξενο «Βελοντρόμ», στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 30ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Ρενέ Ζιράρ έμεινε μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, τρεις πόντους από τη δεύτερη Παρί Σεν Ζερμέν.

Μόλις στο 7ο λεπτό άνοιξε το σκορ η Μονπελιέ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπελαντά, ωστόσο ο Εμπιά στο 33’ έφερε το ματς στα ίσα, με το 1-1 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Ζιρού έδωσε ξανά στην ομάδα του το προβάδισμα (49’), ενώ ο Μπελαντά, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση, «σφράγισε» την πρώτη νίκη της Μονπελιέ στο «Βελοντρόμ».

Οι οπαδοί της Μαρσέιγ είχαν αναρτήσει πανό στην εξέδρα του «Βελοντρόμ», στο οποίο αναγραφόταν: «10 απώλειες και τέλος (τα 10 ματς χωρίς νίκη θα έφτανε η Μαρσέιγ, εφόσον δεν νικούσε τη Μονπελιέ), θα επιστρέψουμε στην ιστορία».


szolj hozza: ma1-3mo

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 30ής αγωνιστικής:

Σάββατο, 31/3

Οσέρ-Βαλανσιέν 2-0
Μπορντό-Ντιζόν 1-1
Λοριάν-Εβιάν 0-1
Σοσό-Μπρεστ 2-1
Σεντ Ετιέν-Νις 2-3
Νανσί-Παρί Σεν Ζερμέν 2-1

Κυριακή, 01/04

Καέν-Αζαξιό 0-0
Λιλ-Τουλούζ 2-1
Ρεν-Λιόν 1-1

Τετάρτη, 11/4

Μαρσέιγ-Μονπελιέ 1-1
(33’ Εμπιά- 7’ πεν., 70’ Μπελαντά, 49’ Ζιρού)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x