Αγγλία

Το έκανε ξανά θρίλερ η Γιουνάιτεντ!

Τελικά, το πρωτάθλημα στην Πρέμιερ Λιγκ, ίσως δεν έχει κριθεί ακόμα. Εφησυχασμένη από το +8, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ηττήθηκε 1-0 από τη Γουίγκαν και επέτρεψε στη Σίτι, που επικρατούσε χαλαρά την ίδια ώρα, 4-0 της Γουέστ Μπρομ, να την πλησιάσει και πάλι στους πέντε βαθμούς!

Τελικά, το πρωτάθλημα στην Πρέμιερ Λιγκ, ίσως δεν έχει κριθεί ακόμα. Εφησυχασμένη από το +8, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ηττήθηκε 1-0 από τη Γουίγκαν και επέτρεψε στη Σίτι, που επικρατούσε χαλαρά την ίδια ώρα, 4-0 της Γουέστ Μπρομ, να την πλησιάσει και πάλι στους πέντε βαθμούς!

Οι «λάτικς» με τη νίκη τους δεν έκαναν μόνο.. χουνέρι στην ομάδα του Φέργκιουσον, αφού ξέφυγαν από την επικίνδυνη ζώνη και άφησαν εκεί τις Γουλβς, Μπόλτον και Μπλάκμπερν!

Αντίθετα, η Μάντσεστερ Σίτι χωρίς τον τιμωρημένο και… τελειωμένο Μάριο Μπαλοτέλι, αλλά με τον Κάρλος Τέβες αποφασισμένο να βοηθήσει, μπήκε ξανά στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Εύκολη νίκη (3-0) για την Άρσεναλ επί της Γουλβς, με τους «κανονιέρηδες» να αποσπούνται στο +5 από τις Τότεναμ και Νιούκαστλ! Σωτήριο βήμα για την ΚΠΡ που επιβλήθηκε 3-0 της Σουόνσι.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 33ης αγωνιστικής:

Γουίγκαν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0

Ο ενθουσιασμός από το +8 που απέκτησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή, την έκανε… αγνώριστη! Οι «κόκκινοι διάβολοι» εμφανίστηκαν στο «DW» νομίζοντας πως όλα είχαν τελείωσε, αλλά το 1-0 από τη Γουίγκαν και η μείωση της διαφοράς από τη Σίτι στους πέντε βαθμούς, τους έκανε να καταλάβουν ότι το πρωτάθλημα… έχει κι άλλο! Διαβάστε περισσότερα.

Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Μπρομ 4-0

Ο Κάρλος Τέβες είχε υποσχεθεί ότι επέστρεψε για να βοηθήσει τη Μάντσεστερ Σίτι, στην υπόθεση του τίτλου. Με τη Γιουνάιτεντ να… βάζει κι αυτή το χεράκι της με την ήττα από τη Γουίγκαν, ο «απάτσι», ξεκίνησε βασικός για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Σεπτέμβρη, σκόραρε και έκλεψε την παράσταση στο 4-0 επί της Γουέστ Μπρομ! Διαβάστε περισσότερα.

Γουλβς - Άρσεναλ 0-3

Ο δρόμος για την απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν από χθες… ορθάνοικτος και η Άρσεναλ δεν έχασε την ευκαιρία! Οι «κανονιέρηδες» πέρασαν νικηφόρα από το «Μολινό» και την αναμέτρηση με τη Γουλβς, με το τελικό 3-0 να την εδραιώνει στην 3η θέση και το +5 πλέον από Τότεναμ και Νιούκαστλ, την ίδια ώρα που οι «λύκοι» μάλλον πρέπει να συμβιβάζονται με την ιδέα της Τσάμπιονσιπ! Διαβάστε περισσότερα.

ΚΠΡ - Σουόνσι 3-0

Θέλει να μείνει στα μεγάλα σαλόνια και το αποδεικνύει! Η ΚΠΡ εκμεταλλεύτηκε ακόμη μία φορά την έδρα της, νίκησε με 3-0 τη Σουόνσι και πήρε σημαντική «ανάσα», όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία! Διαβάστε περισσότερα.

Το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής:

Μ. Δευτέρα 9/4

ΈβερτονΣάντερλαντ 4-0
(52’ Γκιγιέ, 75’Πίεναρ, 76’ Όσμαν, 81’ Ανιτσέμπε)

Τότεναμ-Νόριτς 1-2
(33’ Ντεφό - 13’ Πίλκινγκτον, 66’ Μπένετ)

Νιούκαστλ-Μπόλτον 2-0
(73’ Μπεν Αρφά, 83’ Σισέ)

Άστον Βίλα-Στόουκ 1-1
(32' Βέιμαν - 71' Χουτ)

Φούλαμ-Τσέλσι 1-1
(45' πεν. Λάμπαρντ - 83' Ντέμπσεϊ)

Μ. Τρίτη 10/4

Μπλάκμπερν-Λίβερπουλ 2-3
(36', 61' πεν. Γιακούμπου-13', 16' Μάξι, 90+1' Κάρολ)

Μ. Τετάρτη 11/4

Μάντσεστερ Σίτι-Γουέστ Μπρομ 4-0
(6’, 54’ Αγουέρο, 61’ Τέβες, 64’ Σίλβα)

Γουίγκαν-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0
(50’ Μαλόνεϊ)

Γουλβς-Άρσεναλ 0-3
(9’ πεν. Φαν Πέρσι, 11’ Γουόλκοτ, 69’ Μπεναγιούν)

ΚΠΡ-Σουόνσι 3-0
(45’ + 1’ Μπάρτον, 55’ Μακί, 67’ Μπουζάκι)

πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x