Stoiximan Super League

Άντε και καλό Πάσχα

Την τελευταία προπόνηση πριν το Πάσχα έκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και ακολούθως πήραν άδεια για να επιστρέψουν ξανά την Δευτέρα. Τότε, που θα αρχίσει το πρόγραμμα για το παιχνίδι της Τετάρτης στην Τρίπολη, με αντίπαλο τον Αστέρα. Για ακόμη μια φορά, στην προπόνηση συμμετείχαν και τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας κάτω των 20, μεταξύ των οποίων και ο γιος του Γιώργου Δώνη, Χρήστος.

Την τελευταία προπόνηση πριν το Πάσχα έκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και ακολούθως πήραν άδεια για να επιστρέψουν ξανά την Δευτέρα.

Τότε, που θα αρχίσει το πρόγραμμα για το παιχνίδι της Τετάρτης στην Τρίπολη, με αντίπαλο τον Αστέρα.

Για ακόμη μια φορά, στην προπόνηση συμμετείχαν και τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας κάτω των 20, μεταξύ των οποίων και ο γιος του Γιώργου Δώνη, Χρήστος.

Ο οποίος, μαζί με τους Χουχούμη και Ρισβάνη περνάνε από… μικροσκόπιο, αφού τα οικονομικά δεδομένα του «τριφυλλιού» ενδεχομένως να αναγκάσουν το ρόστερ να έχει λύσεις εκ των έσω.

Στην τελευταία προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε τρία γκρούπ, δίτερμα και ασκήσεις ταχυδύναμης με τελειώματα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Φερέιρα όλη την χρονιά με τις άδειες και τις προπονήσεις, είναι ο πιο ελαστικός προπονητής από όσους έχουν περάσει την πόρτα της Παιανίας. Πρώτη φορά που δεν δίνει μεγάλη άδεια, κι αυτό γιατί θέλει να είναι σε εγρήγορση οι παίκτες του και να καταφέρουν τον στόχο τους. Διότι μια μεγαλύτερη άδεια, με όλα αυτά που συμβαίνουν στον σύλλογο, ενδεχομένως να αποπροσανατόλιζε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x