Stoiximan Super League

«Τους αρέσει ο Καπίνο»

Την στην Παιανία προκειμένου να «τσεκάρει» από κοντά τον Στέφανο Καπίνο επιβεβαίωσε ο Γιάννης Βάγιας, μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay». Μάλιστα, μάνατζερ του διεθνούς τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού τόνισε ότι οι Άγγλοι έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τα στοιχεία που έχουν δει στον 18χρονο γκολκίπερ, όμως ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους.

Την παρουσία ανθρώπου της Φούλαμ στην Παιανία προκειμένου να «τσεκάρει» από κοντά τον Στέφανο Καπίνο επιβεβαίωσε ο Γιάννης Βάγιας, μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay». Μάλιστα, μάνατζερ του διεθνούς τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού τόνισε ότι οι Άγγλοι έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τα στοιχεία που έχουν δει στον 18χρονο γκολκίπερ, όμως ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους.

«Ημουν ενήμερος ότι θα πάει η Φούλαμ να τον δει. Ξέρω ότι τον παρακολούθησαν στην Παιανία κι ότι είναι ικανοποιημένοι με όσα έχουν δει. Το ενδιαφέρον τους είναι μεγάλο, αλλά αν θα κάνουν κάποια κίνηση και πότε, δεν το γνωρίζω. Κι άλλες ομάδες τον είδαν στο παρελθόν», ανέφερε αρχικά ο ατζέντης του Καπίνο και πρόσθεσε:

«Τον είχε παρακολουθήσει και η Ρόμα και συγκεκριμένα ο Κόντι. Και η Ιντερ τον έχει τσεκάρει, όπως και άλλες ομάδες σε Γερμανία και Αγγλία επειδή παίζει και στις Εθνικές ομάδες. Είναι λογικό, διότι είναι μεγάλο ταλέντο. Το θέμα είναι να βρεθεί λύση στον Παναθηναϊκό. Αυτό ενδιαφέρει το παιδί κι εκεί είναι το μυαλό του. Αν έρθει άλλωστε κάποια ομάδα, θα πρέπει με κάποιον να μιλήσει και τώρα δεν υπάρχει κανείς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x