sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Η 5ουσία του ποδοσφαίρου…

Εντάξει, ούτε Πρέμιερ Λιγκ βλέπουμε εδώ στην Ελλάδα, ούτε Πριμέρα Ντιβιζιόν... Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το προϊόν των γηπέδων της Σούπερ Λίγκας κάθε σαββατοκύριακο είναι και για πέταμα και το www.sport-fm.gr σας θυμίζει τα πέντε καλύτερα φετινά ματς. Γκολ, φάσεις, διακύμανση σκορ, ανατροπές… Στοιχεία που σε κολλάνε στην οθόνη. Και τα πέντε παρακάτω παιχνίδια, τα είχαν όλα!

Εντάξει, ούτε Πρέμιερ Λιγκ βλέπουμε εδώ στην Ελλάδα, ούτε Πριμέρα Ντιβιζιόν...

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το προϊόν των γηπέδων της Σούπερ Λίγκας κάθε σαββατοκύριακο είναι και για πέταμα και το www.sport-fm.gr σας θυμίζει τα πέντε καλύτερα φετινά ματς.

Γκολ, φάσεις, διακύμανση σκορ, ανατροπές… Στοιχεία που σε κολλάνε στην οθόνη. Και τα πέντε παρακάτω παιχνίδια, τα είχαν όλα!

1. Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 7-2
(20’, 51’, 70’, 89’ Μιραλάς, 49’ Τζεμπούρ, 53’ Ορμπάιθ, 80’ Φουστέρ – 13’ Ναβάρο, 16’ Ροτζέριο)


Είναι αναμφίβολα το πιο εντυπωσιακό από όλα τα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος. Ο Αστέρας πήγε για να κάνει την ζημιά στο Καραϊσκάκη, όμως έφυγε με τα «φτερά» κομμένα. Οι Ναβάρο και Ροτζέριο έβαλαν τους Αρκάδες μπροστά στο σκορ, όμως ο… «δαιμονισμένος» Μιραλάς το πήρε… πάνω του και άλλαξε όλη την εικόνα με τέσσερα γκολ. Την «επτάρα» ολοκλήρωσαν οι Τζεμπούρ, Ορμπάιθ και Φουστέρ.



2. Κέρκυρα – Λεβαδειακός 3-2
(61’ Καραλής, 69’ Ιωάννου, 84’ Μαζνόφ – 4’ Σουμπίνιο πεν. 56’ Κόρμπος)


Οι ανατροπές είναι πάντα ιδιαίτερες. Πόσω μάλλον όταν αυτές έρχονται και μετά από δύο γκολ διαφορά. Ο Λεβαδειακός ταξίδεψε στην Κέρκυρα για να πάρει το τρίποντο. Το γκολ του Σουμπίνιο άνοιξε το δρόμο, ενώ αυτό του Κόρμπου έβαλε τις βάσεις…Αμ δε! Οι παίκτες του Γκράθια είχαν άλλη γνώμη. Καραλής, Ιωάννου και Μαζνόφ πέτυχαν τρία γκολ και άλλαξαν την εξέλιξη της αναμέτρησης.



3. Ξάνθη – Παναθηναϊκός 2-3
(66’ Εντιμάρ, 68’ Βλαχοδήμος – 21’, 23’ Λέτο, 56’ Κουίνσι)


Εξαιρετικό παιχνίδι και αυτό ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» πήραν από νωρίς ένα προβάδισμα με το ευρύ 3-0, χάρη σε δύο γκολ του Λέτο και ένα του Κουίνσι, όμως εκεί που όλα έδειχναν πως έχουν τελειώσει, άλλαξαν όταν η Ξάνθη άρχισε να πιέζει. Οι Ακρίτες πίεσαν, πέτυχαν δύο πολύ όμορφα τέρματα με τον Εντιμάρ και τον Βλαχοδήμο, όμως τελικά δεν κατάφεραν κάτι.



4. Ξάνθη – ΑΕΚ 3-4
(13’, 84’ Μαρσελίνιο, 95’ Μαρκόφσκι – 23’ Βάργκας, 30’ Λυμπερόπουλος, 75’ Γκούντγιονσεν, 91’ Κλωναρίδης)


Ίδιο γήπεδο, ίδιος γηπεδούχος, διαφορετικός αντίπαλος. Η Ξάνθη ανοίγει το σκορ με τον Μαρσελίνιο, όμως η ΑΕΚ φέρνει τα πάνω κάτω και με τέρματα των Βάργκας, Λυμπερόπουλου και Γκούντγιονσεν κάνει το 3-1. Η ομάδα του Ουζουνίδη δεν τα παρατάει και μειώνει σε 3-2 με τον Μαρσελίνιο. Ο νεαρός Κλωναρίδης κάνει το 4-2 για να έρθει ο Μαρκόφσκι να κάνει το 4-3, διαμορφώνοντας ένα το τελικό αποτέλεσμα.



5. Παναιτωλικός – Δόξα Δράμας 0-2
(35’ Αραβίδης, 80’ Λίμα)

Είναι με διαφορά το παιχνίδι που είχε το πιο πλασματικό αποτέλεσμα από όλα στην Λίγκα. Η Δόξα Δράμας παίρνει μια σπουδαία νίκη επί του Παναιτωλικού με σκορ 2-0 την ώρα που η στατιστική λέει: 26 τελικές για την ομάδα του Λεμονή, μόλις 9 για την Δράμα. Δύο δοκάρια για τους γηπεδούχους, απίστευτες χαμένες ευκαιρίες και έναν Σέρεμετ, ο οποίος όσες… μέρες και να έπαιζε, γκολ δεν θα έτρωγε. Τα τέρματα του Αραβίδη και του Λίμα, απλά… έγραψαν ιστορία. Ήταν ένα από τα εντυπωσιακότερα παιχνίδια της φετινής σεζόν.



Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x