Stoiximan Super League

Ήταν να μην γίνει η αρχή…

Ανησυχία και απογοήτευση προκάλεσε στις τάξεις του Παναθηναϊκού η αποκάλυψη της «SportDay» για την προσφυγή που ο Ματίας Μπιέρσμιρ, διεκδικώντας 870.000 ευρώ και την ελευθέρας του. Ο Σουηδός στόπερ φαίνεται πως άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και δεν αποκλείεται αρκετά σύντομα και άλλοι ξένοι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.

Ανησυχία και απογοήτευση προκάλεσε στις τάξεις του Παναθηναϊκού η αποκάλυψη της «SportDay» για την προσφυγή που κατέθεσε ο Ματίας Μπιέρσμιρ, διεκδικώντας 870.000 ευρώ και την ελευθέρας του.

Ο Σουηδός στόπερ φαίνεται πως άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και δεν αποκλείεται αρκετά σύντομα και άλλοι ξένοι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.

Παίκτες, όπως οι Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βιτόλο, Σιμάο και Σαριέγκι, είναι πιθανό να πράξουν ανάλογα το επόμενο διάστημα, αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή στη διοίκηση της ομάδας.

Από την πλευρά τους, οι Έλληνες παίκτες έχουν αποφασίσει πως όποια κίνηση κάνουν θα γίνει μετά τη διαδικασία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Με το τέλος της διαδικασίας θα ξεκινήσει και η συζήτηση για την αδειοδότηση.

Αν διαπιστωθεί ένα κλίμα ότι ο Παναθηναϊκός οδηγείται στην καταστροφή, τότε θα υπάρξει... τσουνάμι προσφυγών.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» θέλουν να καταλάβουν την πρώτη θέση στα πλέι οφ και να κερδίσουν τη συμμετοχή της ομάδας στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν. Απαραίτητη, όμως, προϋπόθεση είναι να πάρει ο σύλλογος την άδεια από την UEFA.

«Μπορούμε να πάρουμε όλα τα ματς. Αλλά ακόμα κι αν δεν το πετύχουμε αυτό, πήραμε δέκα βαθμούς με αυτές τις ομάδες. Αν πάρουμε τους ίδιους και κάνουμε μία νίκη ακόμα φτάνοντας τους 13, συν ό,τι έχουμε από την κανονική διάρκεια, τότε παίρνουμε την πρωτιά», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x