Stoiximan Super League

Ίσως υπάρξει «ασπρόμαυρη» πώληση

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να προκύψει πώληση ποδοσφαιριστή στον ΠΑΟΚ το ερχόμενο καλοκαίρι. Η διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» προσπαθεί να καλύψει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές για τον Μάρτιο του 2012, προκειμένου να πάρει την αδειοδότηση της επόμενης σεζόν. Στο τελευταίο report η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ενημέρωσε και για μετακυλήσεις υποθέσεων της που θα κρίνουν και την περαιτέρω βιωσιμότητά της.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να προκύψει πώληση ποδοσφαιριστή στον ΠΑΟΚ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» προσπαθεί να καλύψει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές για τον Μάρτιο του 2012, προκειμένου να πάρει την αδειοδότηση της επόμενης σεζόν.

Στο τελευταίο report η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ενημέρωσε και για μετακυλήσεις υποθέσεων της που θα κρίνουν και την περαιτέρω βιωσιμότητά της.

Όταν, βέβαια, πρόκειται για βιωσιμότητα, προκύπτει θέμα ελλειμμάτων της ΠΑΕ που δεν μειώνονται, ενώ κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουν και οι μετακυλήσεις υποθέσεων από τη μία σεζόν στην άλλη.

Το βασικότερο πρόβλημα για τους Θεσσαλονικείς χρειάζεται να βρει ποσό που ξεπερνάει τα 3,5 εκατ. ευρώ και να μειώσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές της, αφού για να τις μηδενίσει δεν υπάρχει περίπτωση.

Το ποσό αυτό απαιτείται μέχρι τις 30 Ιουνίου οπότε και τελειώνει η προθεσμία, άρα ακόμη και θέμα πώλησης να προκύπτει (που αλλού θα βρεθούν χρήματα) αυτή πρέπει να γίνει νωρίς. Γι' αυτό, άλλωστε, το συγκεκριμένο θέμα συζητιέται κάθε μέρα και πιο έντονα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x