Champions League

«Σας μιλάω γιατί το επιβάλει η UEFA»

Η κόντρα του με τους Ισπανούς δημοσιογράφους συνεχίστηκε και επί γερμανικού εδάφους, στη συνέντευξη Τύπου του ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μπάγερν Μονάχου. «Σας μιλάω μόνο και μόνο γιατί το επιβάλει η UEFA», είπε ο Ζοζέ Μουρίνιο και αφού… ξινισμένος μίλησε για το παιχνίδι κατέληξε… «Αυτό ήταν. Αύριο δεν σας μιλήσω».

Η κόντρα του με τους Ισπανούς δημοσιογράφους συνεχίστηκε και επί γερμανικού εδάφους σε σημείο που θα υποβαθμίσει ακόμη και τη σημασία του ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπάγερν Μονάχου.

Έτσι ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν άφησε περιθώρια και από την πρώτη στιγμή στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα το ξεκαθάρισε: «Σας μιλάω μόνο και μόνο γιατί το επιβάλει η UEFA», τόνισε και προκαλώντας αντιδράσεις από τους Ισπανούς.

Για το παιχνίδι; Ο Πορτογάλος έθεσε στόχο τη νίκη. «Όταν φτάνεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι και ένα τέτοιο επίπεδο ο μόνος σου στόχος είναι η νίκη και η πρόκριση», τόνισε ο Μουρίνιο ο οποίος φυσικά και θυμήθηκε την τελευταία συνάντηση που είχε με την Μπάγερν Μονάχου, στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ όταν αυτός ήταν τεχνικός στην Ίντερ.

«Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε και πάλι στον τελικό. Προετοιμαζόμαστε για αυτό», σχολίασε και αφού δήλωσε σίγουρος για τον διαιτητή άφησε και πάλι το καλύτερο για το τέλος… «Αύριο δεν θα σας μιλήσω»…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x