Stoiximan Super League

Μετρά απώλειες

Τρεις επιπλέον απουσίες θα έχει ο Παναθηναϊκός στην αυριανή αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 29η αγωνιστική (19:00). Εκτός αποστολής έμειναν ο Ζέκα που ένιωσε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο, καθώς και οι Κουίνσι και Μπιέρσμιρ, αφού ο πρώτος καθυστέρησε να προσέλθει στη χθεσινή προπόνηση και ο δεύτερος κατέθεσε προσφυγή σε βάρος της ΠΑΕ. Στη 19μελή αποστολή ο 18χρονος μέσος Κουσίδης.

Τρεις επιπλέον απουσίες θα έχει ο Παναθηναϊκός στην αυριανή αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 29η αγωνιστική (19:00).

Εκτός αποστολής έμειναν ο Ζέκα που ένιωσε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο, καθώς και οι Κουίνσι και Μπιέρσμιρ, αφού ο πρώτος καθυστέρησε να προσέλθει στη χθεσινή προπόνηση και ο δεύτερος κατέθεσε προσφυγή σε βάρος της ΠΑΕ. Στη 19μελή αποστολή ο 18χρονος μέσος Κουσίδης.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα επέλεξε να τιμωρήσει τον Γκανέζο εξτρέμ και πιθανώς έκρινε πως ο Σουηδός αμυντικός δεν ήταν στην κατάλληλη ψυχολογική κατάσταση για να αγωνιστεί. Οι τρεις προαναφερθέντες έρχονται να προστεθούν στις απουσίες των τιμωρημένων Κατσουράνη, Σιμάο, Βύντρα και Ρούντολφ, αλλά των τραυματιών Λέτο και Ιωαννίδη. Εκτός έμειναν για λόγους τακτικής και οι Κοτσόλης και Ταμπάκης, ενώ στην 19μελή αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο 18χρονος μέσος Νίκος Κουσίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x