Stoiximan Super League

Απών ο Βαρδινογιάννης

Σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Απών ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ή έστω κάποιος εκπρόσωπός του. Παρόντες οι Ανδρέας Βγενόπουλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος. Το www.sport-fm.gr και ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 θα σας μεταφέρουν τις εξελίξεις από την σημαντική Γενική Συνέλευση.

Σε εξέλιξη από τις 10:00 το πρωί βρίσκεται η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με κύριο θέμα τη σύσταση νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Το www.sport-fm.gr και ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 θα σας μεταφέρουν τις εξελίξεις από την σημαντική Γενική Συνέλευση.

Σύμφωνα με τη Sportday, το ενδεχόμενο αυτό είναι αρκετά μεγάλο καθώς στη σημερινή ΓΣ ο Ανδρέας Βγενόπουλος που θα δώσει το «παρών» θα παρουσιάσει ένα έγγραφο το οποίο έχει υπογραφεί μεταξύ των μετόχων και δεν επιτρέπει ούτε στον ίδιο, ούτε σε άλλο μέτοχο να ορίσει περισσότερα μέλη από αυτά που δικαιούται βάσει του ποσοστού του.

Αυτό θέτει ως βασική προϋπόθεση την παρουσία του Γιάννη Βαρδινογιάννη ή έστω εκπροσώπων του στην ΓΣ για να μπορέσουν να υπάρχουν εξελίξεις.

Στη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει δώσει το "παρών" ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ή κάποιος που να τον εκπροσωπεί. Αντίθετα με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, και τον κ.Σιωπήλη που εκπροσωπεί τον Αδαμάντιο Πολέμη και άλλους μετόχους. "Παρών" και ο κ.Μακρόπουλος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έφτασε στα γραφεία λίγο πριν την έναρξη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x