Stoiximan Super League

«Υπάρχει παρασκήνιο…»

Τα… μεγάλα όπλα κατέβασαν Άρης και Αστέρας Τρίπολης στην εκδίκαση της έφεσης του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για τη συνέχιση του διακοπέντος αγώνα μεταξύ Αστέρα Τρίπολης και Άρη από το 43ο λεπτό, λόγω του τραυματισμού της βοηθού Κουρομπίλια. «Υποκρίθηκε την τραυματία η κα. Κουρομπίλια. Υπάρχει παρασκήνιο στην υπόθεση. Ο Αστέρας θέλει το ματς για την Κέρκυρα», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας από πλευράς του Άρη. Τι υποστήριξε η πλευρά των Αρκάδων που εκπροσωπήθηκε και από τον Βασίλη Γκαγκάτση.

Τα… μεγάλα όπλα κατέβασαν Άρης και Αστέρας Τρίπολης στην εκδίκαση της έφεσης του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για τη συνέχιση του διακοπέντος αγώνα μεταξύ Αστέρα Τρίπολης και Άρη από το 43ο λεπτό, λόγω του τραυματισμού της βοηθού Κουρομπίλια.

Η πλευρά των «κιτρίνων» εμφάνισε ενώπιον του οργάνου τον Αλέξη Κούγια, πέραν του Βασίλη Κοντοβαζαινίτη. Ο τελευταίος στην αγόρευσή του ανέφερε: «Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ήταν απροετοίμαστος κι έκανε την έφεση μόνο και μόνο λόγω του θορύβου που προκλήθηκε. Ζητά την κεφαλή μας επί πίνακι, χωρίς να λέει πού υπήρξε λάθος στη διακοπή».

Ακόμη πιο «σκληρός» ήταν ο Αλέξης Κούγιας. «Υπάρχει αοριστία στην έφεση. Δεν μπορεί να υπάρξει διακοπή του αγώνα γιατί δεν υπάρχουν εκτεταμένα επεισόδια. Η κα. Κουρομπίλια αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο, ενώ ο κ. Τριτσώνης από το άγχος του να διακόψει τον αγώνα δεν εφάρμοσε τον κανονισμό και δεν ζήτησε από τον τέταρτο διαιτητή να αντικαταστήσει τη βοηθό. Αμφισβητούμε ότι υπήρχε έστω και ελαφρύς τραυματισμός της κα. Κουρομπίλια. Υπάρχει ηθοποιίστικη συμπεριφορά από την πλευρά της. Υποπτευόμαστε γιατί μπορεί να το έκανε, αλλά δεν μπορούμε να το αποδείξουμε. Υπάρχει τραυματίας που δεν θέλει να πάει στο νοσοκομείο για να γίνει καλά; Υπάρχει σκοτεινό παρασκήνιο γύρω από αυτή την υπόθεση, επειδή την 30η αγωνιστική παίζουν ο Άρης με την Κέρκυρα. Θέλουν ο Άρης να είναι αδιάφορος για να σωθεί η Κέρκυρα. Υπήρξε συνομιλία του Μποροβήλου με τον Λυράκη που ακούγονται να καθορίζουν τα αποτελέσματα αγώνων. Ο Αστέρας δεν θέλει τον αγώνα με τον Άρη για τον ίδιο, αλλά τον θέλουν άλλοι».

Η πλευρά του Αστέρα Τρίπολης, είχε παρόντα τον Βασίλη Γκαγκάτση. Ο δικηγόρος Αργύρης Λίβας υποστήριξε: «Υπάρχει σωματικός και ψυχικός τραυματισμός. Είναι απολύτως σωστή η διακοπή. Είναι πάγια τακτική στο εξωτερικό οι αγώνες να διακόπτονται σε τέτοιες περιπτώσεις». Ο έτερος νομικός εκπρόσωπος των Αρκάδων, Στέργιος Σουροβίκης, ανέφερε με τη σειρά του: «Δεν προκύπτει από πουθενά ότι χρειάζεται να είναι σοβαρός ένας τραυματισμός για να διακοπεί το ματς. Αν της πέταγαν γιαούρτια θα έπρεπε να πηγαίνει κάθε λίγο να αλλάζει μπλούζα; Η κρίση του διαιτητή είναι ανέλεγκτη στο θέμα της διακοπής και η απόφασή του είναι οριστική. Αναφέρει επακριβώς του λόγους της διακοπής. Μπορεί να διακόψει τον αγώνα ακόμη και για ψυχικό τραυματισμό», ενώ κατέληξε λέγοντας: «Ο Αστέρας έχει κίνητρο για το ματς με τον Άρη. Δεν τον θέλει για άλλους λόγους».

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων, Αθανάσιος Θέμελης, απάντησε στις αιχμές περί επηρεασμού του από τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή. «Ποιος είναι ο κ. Μπιτσαξής; Έχω 38 χρόνια που δικάζω και δεν έχω δεχτεί ποτέ παρεμβάσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x