Stoiximan Super League

«Ο αγώνας συνεχίζεται»

Με μοναδικό στόχο τη νίκη ο Εργοτέλης θα ταξιδέψει στα Πηγάδια για να διεκδικήσει με όποιο τρόπο μπορεί την παραμονή στην κατηγορία κόντρα στην Ξάνθη, στην τελευταία αναμέτρηση του πρωταθλήματος (22/4). Η ομάδα μέσω ανακοίνωσης τόνισε πως είναι υποχρέωση όλων να παλέψουν μέχρι τέλους, για τον κάθε φίλο που την έχει υποστηρίξει.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη ο Εργοτέλης θα ταξιδέψει στα Πηγάδια για να διεκδικήσει με όποιο τρόπο μπορεί την παραμονή στην κατηγορία κόντρα στην Ξάνθη, στην τελευταία αναμέτρηση του πρωταθλήματος (22/4).

Η ομάδα μέσω ανακοίνωσης τόνισε πως είναι υποχρέωση όλων να παλέψουν μέχρι τέλους, για τον κάθε φίλο που την έχει υποστηρίξει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας στην επίσημη ιστοσελίδα:

«Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε. Ο αγώνας συνεχίζεται. Την Κυριακή δίνουμε την τελευταία και καθοριστικότερη μάχη. Είναι υποχρέωση όλων μας στον Εργοτέλη να παλέψουμε για να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα παραμονής στη Super League.

Θα παλέψουμε για κάθε έναν από τους χιλιάδες Εργοτελίτες και τους φιλάθλους που στήριξαν την ομάδα μας κυρίως στους τελευταίους αγώνες. Πάντα προς τη νίκη»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x