Ελλάδα

Ίβκοβιτς: «Να δείξουμε σοβαρότητα»

Ευχαριστημένος ήταν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς από την εμφάνιση των παικτών του Ολυμπιακού και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ (81-53). Ωστόσο, ο «Ντούντα» τόνισε πως η ρεβάνς στην Πυλαία δεν θα έχει καμία σχέση με το πρώτο ματς στο ΣΕΦ, λέγοντας πως χρειάζεται προσοχή και σοβαρότητα προκειμένου να έρθει η νίκη.

Ευχαριστημένος ήταν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς από την εμφάνιση των παικτών του Ολυμπιακού και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ (81-53).

Ωστόσο, ο «Ντούντα» τόνισε πως η ρεβάνς στην Πυλαία δεν θα έχει καμία σχέση με το πρώτο ματς στο ΣΕΦ, λέγοντας πως χρειάζεται προσοχή και σοβαρότητα προκειμένου να έρθει η νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς:

«Ήταν ένα παιχνίδι με δύο εντελώς διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο είχαμε καλή αντίδραση και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο δεύτερο δεν ήμασταν τόσο καλοί και για εμένα οι νεαροί παίκτες θα πρέπει να κρατούν ρυθμό και να είναι σοβαροί. Θέλει προσοχή. Ξεκινήσαμε καλά την σειρά, αλλά θα είναι ένα τελείως διαφορετικό ματς στην Θεσσαλονίκη. Έρχονται κρίσιμα ματς στα play offs και στο Final 4 και γι’ αυτό θα πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και στο δεύτερο παιχνίδι».

Μάλιστα, ο «Ντούντα» αναφέρθηκε και στον θάνατο του Δημήτρη Μητροπάνου, ο οποίος ήταν πολύ καλός του φίλος: «Έχασα ένα πολύ καλό φίλο και λυπάμαι πολύ γι αυτό. Ήμασταν φίλοι πολλά χρόνια, φίλοι οικογενειακώς. Ξέραμε ότι ήταν πολύ Ολυμπιακός κι είχαμε κάνει πολλές συζητήσεις για την ομάδα. Η Ελλάδα είναι τυχερή γιατί πολλές γενιές θα μεγαλώσουν με τη φωνή και τα τραγούδια του Δημήτρη. Όταν είχε περάσει το πρώτο πρόβλημα υγείας του είχε φθάσει τα 35 κιλά και μου είχε πει ότι θα καταφέρω να τραγουδήσω. Το τραγούδι τον σήκωσε όρθιο».

Από την πλευρά του, ο Κάιλ Χάινς είπε: «Κάναμε το πρώτο βήμα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Από αύριο επιστρέφουμε στην δουλειά για να ετοιμαστούμε ώστε το Σάββατο να τελειώσουμε την σειρά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x