Επικαιρότητα

Web check-in από Aegean και Lufthansa

H Aegean και η Lufthansa μεταφέρουν το σαλόνι σας, στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" της Αθήνας και σας προσκαλούν να πραγματοποιήσετε το check in σας από την άνεση του καναπέ σας.

H Aegean και η Lufthansa μεταφέρουν το σαλόνι σας, στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" της Αθήνας και σας προσκαλούν να πραγματοποιήσετε το check-in σας από την άνεση του καναπέ σας.

Μέχρι τις 27 Απριλιου, οι επιβάτες των δύο εταιρειών που αναχωρούν από το αεροδρόμιο θα μπορούν να πραγματοποιούν το check in του εισιτηρίου τους σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο που προσομοιάζει με σαλόνι και να βιώσουν με αυτό τον τρόπο την εμπειρία του να κάνουν check in γρήγορα και άνετα από τον προσωπικό τους χώρο, μέσω του υπολογιστή ή του κινητού τους.

Η ενέργεια αυτή πραγματοποιείται από κοινού από τις δύο εταιρείες και έρχεται να στηρίξει την προσπάθεια τους να προσφέρουν στο επιβατικό κοινό σύγχρονες υπηρεσίες που απλοποιούν τη διαδικασία του ταξιδιού, με στόχο οι επιβάτες να ταξιδεύουν πιο άνετα και ευχάριστα, να εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο και να διαλέγουν από πριν τη θέση που θα καθίσουν.


Επιμέλεια: Δημήτρης Μπαλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x