Ελλάδα

«Ο Ολυμπιακός ζητά το αυτονόητο»!

Να αποφύγει την αγωνιστική απραξία ενόψει του Final 4 της Ευρωλίγκας ζητάει από τον ΕΣΑΚΕ ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Χρήστος Μπαφές στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Βλέπουμε σε άλλα πρωταθλήματα, που συμμετέχουν ομάδες στο Final 4, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπαρτσελόνα, να γίνονται κανονικά τα παιχνίδια τους. Το θέλουν αυτό, για να είναι σε φόρμα», είπε μεταξύ άλλων ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ, ο οποίος πρόσθεσε πως στην Κωνσταντινούπολη θα βρίσκονται κοντά στους 2.500 «ερυθρόλευκους».

Να αποφύγει την αγωνιστική απραξία ενόψει του Final 4 της Ευρωλίγκας ζητάει από τον ΕΣΑΚΕ ο Ολυμπιακός και γι’ αυτό το λόγο εξέφρασε τα παράπονά του για το πρόγραμμα των play offs της Α1, όπως δήλωσε ο Χρήστος Μπαφές στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Βλέπουμε σε άλλα πρωταθλήματα, που συμμετέχουν ομάδες στο Final 4, όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Μπαρτσελόνα να γίνονται κανονικά τα παιχνίδια τους. Το θέλουν αυτό, για να είναι σε φόρμα», είπε μεταξύ άλλων ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ, ο οποίος πρόσθεσε πως στην Κωνσταντινούπολη θα βρίσκονται κοντά στους 2.500 «ερυθρόλευκους» οπαδούς.

Απόσπασμα από όσα είπε ο Χρήστος Μπαφές στα «Θρυλικά Μεσάνυχτα» και τον Νίκο Ζέρβα:

«Ο Ολυμπιακός ζητάει το αυτονόητο. Βλέπουμε σε άλλα πρωταθλήματα, που συμμετέχουν ομάδες στο Final 4, όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Μπαρτσελόνα να γίνονται κανονικά τα παιχνίδια τους. Το θέλουν αυτό, για να είναι σε φόρμα. Ο Ολυμπιακός ζητά να μην έχει απραξία», είπε αρχικά ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το πρόγραμμα των play offs της Α1 και πρόσθεσε: «Ο ΕΣΑΚΕ είχε πει πως θα μιλήσει με τους προπονητές. Με τον Ίβκοβιτς δεν είχε μιλήσει κανείς και λογικά ούτε με τον Παναθηναϊκό και τον Ομπράντοβιτς. Σε περίπτωση που τελειώσει με 3-0 η σειρά, δεν πρέπει να υπάρξει κάποια πρόβλεψη; Ο ΕΣΑΚΕ πήρε αυτή την απόφαση ύστερα από… προτροπή της Αστυνομίας, που έλεγε να μην διεξαχθούν παιχνίδια από τις 3 μέχρι τις 7 Μαΐου. Πως θα πραγματοποιηθούν τα play offs της Σούπερ Λίγκας εκείνη τη χρονική περίοδο; Αυτό κάνει κακό και στην Εθνική ομάδα. Πως μπορούμε να ζητήσουμε από τους διεθνείς να συμμετέχουν στα διάφορα τουρνουά, εάν δεν έχουν προλάβει να ξεκουραστούν. Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση. Μιλάμε συνεχώς προφορικά και όχι γραπτώς! Αύριο (24/4) περιμένουμε την απάντηση από τον ΕΣΑΚΕ».

Για την κίνηση των εισιτηρίων για το Final 4 της Ευρωλίγκας: «Το ευχάριστο είναι ότι ικανοποιήθηκαν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας. Είναι σημαντικό γιατί χρειάζονται μία ανταμοιβή που βρίσκονται κοντά στην ομάδα όλο το χρόνο. Θα είναι περίπου στους 2.400 με 2.500 οι “ερυθρόλευκοι” στην Κωνσταντινούπολη».

Για το γεγονός ό,τι ο Ολυμπιακός παρουσιάζει αυτό -το πολύ καλό πρόσωπο- φέτος: «Το μυστικό είναι τα αποδυτήρια. Υπάρχουν ρόλοι αλλά και σεβασμός. Υπάρχει ένας άνθρωπος που τον σέβονται όλοι, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Η ταπεινότητα και το καλό κλίμα στα αποδυτήρια είναι για μένα το μυστικό».

Για το ενδεχόμενο να μετακομίσει σε νέο γήπεδο ο Ολυμπιακός: «Είναι νωρίς να μιλήσουμε γι’ αυτό. Και οι κύριοι Αγγελόπουλοι δεν είπαν πως προχωρούν, μετά τη νίκη επί της Σιένα. Δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x