Stoiximan Super League

Στέλνουν «πακέτο» τον Ψωμιάδη!

Στις 30 Απριλίου, στις 2 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η παράδοση του Μάκη Ψωμιάδη στις ελληνικές αρχές, αφού οι Σκοπιανοί ανταποκρίθηκαν στο διπλωματικό αίτημα της ελληνικής πλευράς. Ο κατηγορούμενος για το σκάνδαλο των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων θα παραδοθεί στα ελληνικά σύνορα. Το ραντεβού με τις ελληνικές αρχές, θα γίνει στο μεθοριακό φυλάκιο του Ευζώνων.

Στις 30 Απριλίου, στις 2 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η παράδοση του Μάκη Ψωμιάδη στις ελληνικές αρχές, αφού οι Σκοπιανοί ανταποκρίθηκαν στο διπλωματικό αίτημα της ελληνικής πλευράς.

Ο κατηγορούμενος για το σκάνδαλο των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων, θα παραδοθεί στα ελληνικά σύνορα.

Το ραντεβού με τις ελληνικές αρχές, θα γίνει στο μεθοριακό φυλάκιο του Ευζώνων.

Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από τη διαμαρτυρία μέσω διπλωματικής οδού των ελληνικών αρχών ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη και ότι εμφανίζονται διαδικαστικά θέματα, που εμποδίζουν την εμφάνιση του.

Όπως είναι γνωστό ο Μάκης Ψωμιάδης εξαφανίστηκε από τα ανακριτικά γραφεία για δεύτερη φορά μετά την εκδήλωση διαφωνίας ανακριτή και εισαγγελέα για τη προφυλάκιση του ή μη στο στάδιο της ανάκρισης. Εντοπίστηκε και συνελήφθη στις 9 Νοεμβρίου του 2011.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ελληνικής αστυνομίας η σύλληψη του είχε γίνει μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, που παρασχέθηκαν από τις ελληνικές αρχές. Προφυλακίστηκε αμέσως, αλλά η έκδοση του συναντούσε πολλά εμπόδια δικονομικά, ακόμα και άλλα, διπλωματικού χαρακτήρα.

Υπενθυμίζεται πως ο Μάκης Ψμιάδης κατηγορείται για σύσταση συμμορίας, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και άλλα αδικήματα στο σκάνδαλο των στημένων παιχνιδιών, η διευρεύνηση του οποίου αν και έχει περάσει τόσος καιρός, βρίσκεται ακόμη στην ανάκριση.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x