Stoiximan Super League

Μαζί Αλαφούζος-Βγενόπουλος

Αρνητικά απάντησε ο Γιάννης Αλαφούζος, μιλώντας αποκλειστικά στην εφημερίδα «SportDay», στις φήμες που θέλουν τον Ανδρέα Βγενόπουλο να στέκεται «εμπόδιο» στις προσπάθειές του για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού. «Θα είναι μαζί μου», τόνισε ο γνωστός επιχειρηματίας ο οποίος προανήγγειλε εξελίξεις μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας. Εννιά εκατ. ευρώ απαιτούνται για να μπορέσει το «τριφύλλι» να πάρει την αδειοδότηση από την UEFA και να αποφύγει την τιμωρία.

Αρνητικά απάντησε ο Γιάννης Αλαφούζος, μιλώντας αποκλειστικά στην εφημερίδα «SportDay», στις φήμες που θέλουν τον Ανδρέα Βγενόπουλο να στέκεται «εμπόδιο» στις προσπάθειές του για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού. Επίσης, ο γνωστός επιχειρηματίας τόνισε ότι μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα έχουν σημειωθεί αρκετές εξελίξεις.

Ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε στη SportDay

-για τις φήμες που αναφέρουν ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν βλέπει θετικά την προσπάθειά του

«Δεν είναι αληθές. Ο κύριος Βγενόπουλος είναι απόλυτα θετικός σε όλο αυτό το εγχείρημα. Εχω επαφή μαζί του, μιλάμε συνέχεια και θα είναι μαζί εφόσον ευοδωθεί αυτή η προσπάθεια».

-για το πότε θα σημειωθούν εξελίξεις

«Στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα μπορώ να πω περισσότερα από αυτά που έχω πει μέχρι τώρα και τα ξέρετε και τότε θα έχουμε αρκετές εξελίξεις».

Επίσης, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο Αλαφούζος τοποθετεί τις τελικές εξελίξεις στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, οπότε και αναμένεται να έχει μία συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Στη διάρκεια της κουβέντας αυτής θα συζητηθούν οι προϋποθέσεις με τις οποίες μπορεί να προχωρήσει το εγχείρημα του Αλαφούζου και είτε υπάρχει συμφωνία, είτε όχι, αμέσως μετά θα υπάρξει ενημέρωση προς τα ΜΜΕ από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Οι κ.κ. Αλαφούζος, Βγενόπουλος, Πολέμης και κάποιοι άλλοι επιχειρηματίες παρουσιάζονται έτοιμοι να συνδράμουν ώστε να μπει αρχικά ένα ποσό που θα είναι τουλάχιστον 6 εκατ. ευρώ, προκειμένου το «τριφύλλι» να πάρει την αδειοδότηση και να γλιτώσει από την πτώχευση.

Ωστόσο, η SportDay υποστηρίζει ότι η «πράσινη» ΠΑΕ χρειάζεται πάση θυσία 9 εκατ. ευρώ για να πάρει την αδειοδότηση από την UEFA και να μπορέσει την επόμενη σεζόν να αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Την ίδια ώρα, στον Παναθηναϊκό δεν γνωρίζουν πότε το αρμόδιο όργανο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας θα ανακοινώσει την απόφαση για το αν θα παραμείνει η αναστολή ή αν θα τιμωρήσει με έναν χρόνο αποκλεισμό την ομάδα.

Όσον αφορά το πλάνο λαϊκής βάσης, μπορεί να έχει αποτέλεσμα το επόμενο τετράμηνο, με τους οπαδούς που θα συνδράμουν οικονομικά να έχουν δικαίωμα ψήφου στη διοίκηση. Προϋπόθεση για να γίνει οτιδήποτε αποτελεί η εκλογή Δ.Σ. στις 8 Μαΐου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x