Ισπανία

«Παιδιά φεύγω»

Η εποχή… Γκουαρντιόλα για την Μπαρτσελόνα σήμερα έφτασε στο τέλος της. O Πεπ Γκουαρντιόλα ανακοίνωσε στους παίκτες, στην προπόνηση η οποία είναι σε εξέλιξη την απόφασή του να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του και να αποχωρήσει μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν. ο άνθρωπος που γράφει τη βιογραφία του και χθες αποκάλυψε την απόφασή του.

Η εποχή… Γκουαρντιόλα για την Μπαρτσελόνα σήμερα έφτασε στο τέλος της! O Πεπ Γκουαρντιόλα ανακοίνωσε τους παίκτες, στην προπόνηση η οποία είναι σε εξέλιξη, την απόφασή του, να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του και να αποχωρήσει μετά από το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.

Όπως αναμενόταν ο προπονητής των Καταλανών, έφτασε σήμερα το πρωί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Είχε μια συνομιλία λίγων λεπτών με τον πρόεδρο του συλλόγου, Σάντρο Ροσέλ την οριστική απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα, παρά το γεγονός ότι εκείνος χθες του είχε δώσει «λευκή επιταγή», δηλαδή, ό,τι θέλει για να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Πριν από αυτή, όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, ο Γκουαρντιόλα μάζεψε τους ποδοσφαιριστές και τους ανακοίνωσε την απόφασή του.

Άμεσα, οι υπεύθυνοι της Μπαρτσελόνα θα αρχίσουν τις διαδικασίες για την ανεύρεση νέου τεχνικού. Αυτή την στιγμή, στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων είναι ο Μαρσέλο Μπιέλσα, ο οποίος χθες οδήγησε την Αθλέτικ Μπιλμπάο στον τελικό του Europa League και ο Λοράν Μπλαν, προπονητής της εθνικής ομάδας της Γαλλίας.

Στις 14:30 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Πεπ Γκουαρντιόλα στην οποία θα εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφασή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x