Stoiximan Super League

Πληθαίνουν οι «πονοκέφαλοι» στην ΑΕΚ!

Δεν του έφταναν οι «πόνοι» στα στόπερ, ο Νίκος Κωστένογλου έχει να αντιμετωπίσει… νέους που προέκυψαν και σε άλλες θέσεις ενόψει των πλέι-οφ. Εκτός των προβλημάτων, λοιπόν, με τους Δέλλα και Μανωλά, ο τεχνικός της ΑΕΚ είδε άλλους τέσσερις παίκτες του -συμπεριλαμβανομένου και του Έιντουρ Γκούντγιονσεν- να τίθενται εκτός προπόνησης την Παρασκευή.

Δεν του έφταναν οι «πόνοι» στα στόπερ, ο Νίκος Κωστένογλου έχει να αντιμετωπίσει… νέους που προέκυψαν και σε άλλες θέσεις ενόψει των πλέι-οφ.

Εκτός των προβλημάτων, λοιπόν, με τους Δέλλα και Μανωλά, ο τεχνικός της ΑΕΚ είδε άλλους τέσσερις παίκτες του -συμπεριλαμβανομένου και του Έιντουρ Γκούντγιονσεν- να τίθενται εκτός προπόνησης την Παρασκευή.

Έτσι, την ώρα που ο «Κολοσσός» συνέχιζε το ατομικό του πρόγραμμα (ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται για τα πρώτα παιχνίδια) και ο Μανωλάς δούλευε στο γυμναστήριο (παραμένοντας αμφίβολος για το παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης στην Τούμπα), ο «Ice Man» δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό δικέφαλο.

Το ίδιο, ωστόσο, συνέβη και με τον Κλωναρίδη (ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό), αλλά και τους Αργυρίου και Λαγό (που πονούσαν στον αριστερό γλουτό και τη μέση αντίστοιχα).

Όλοι οι… εναπομείναντες γυμνάστηκαν κανονικά στα Σπάτα, ενώ η κατάσταση των τραυματιών -και το κατά πόσο θα τεθεί θέμα συμμετοχής τους στο πρώτο ματς των πλέι-οφ με τον ΠΑΟΚ- θα επανεκτιμηθεί στην προπόνηση του Σαββάτου, που είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x