Ισπανία

Βρε τον Χουανφράν… (video)

Από την ΑΕΚ έφυγε κακήν κακώς και ως αποτυχημένος. Οι εμφανίσεις του δεν ανταποκρίθηκαν στο βιογραφικό του και το υψηλό κασέ του… Ωστόσο ο Χουανφράν απέδειξε πως δεν τελείωσε ποδοσφαιρικά. Ο σε λιγότερο από τρεις μήνες 36χρονος μπακ βρήκε το λιμάνι του στην ομάδα που τον ανέδειξε, τη Λεβάντε, έχει σημαντική συμβολή στην εξαιρετική πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα (στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας) και επιβραβεύτηκε με την ανανέωση του συμβολαίου του για έναν χρόνο.

Από την ΑΕΚ έφυγε κακήν κακώς και ως αποτυχημένος. Οι εμφανίσεις του δεν ανταποκρίθηκαν στο βιογραφικό του και το υψηλό κασέ του… Ωστόσο ο Χουανφράν απέδειξε πως δεν τελείωσε ποδοσφαιρικά. Ο σε λιγότερο από τρεις μήνες 36χρονος μπακ βρήκε το λιμάνι του στην ομάδα που τον ανέδειξε, τη Λεβάντε, έχει σημαντική συμβολή στην εξαιρετική πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα (στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας) και επιβραβεύτηκε με την ανανέωση του συμβολαίου του για έναν χρόνο με οψιόν για ένα ακόμη έτος εφόσον συμπληρώσει 25 συμμετοχές και την επόμενη σεζόν.

«Κάθε παίκτης ονειρεύεται να τελειώσει την καριέρα του στην ομάδα από όπου την ξεκίνησε. Λίγοι όμως το καταφέρνουν αυτό», δήλωσε ο Χουανφράν, που πλαισιώθηκε για τις υπογραφές από τις δύο κόρες του. «Μετά από πολλές δύσκολες σεζόν, φέτος ζούμε ένα όνειρο και η έξοδος στην Ευρώπη θα είναι ό,τι καλύτερο», πρόσθεσε.

Ο Ισπανός αριστερός οπισθοφύλακας έχει φέτος 28 συμμετοχές (2.492 λεπτά) και 3 ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τη Λεβάντε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x