Ελλάδα

Ομπράντοβιτς: «Το μυαλό μας δεν ήταν στο γήπεδο»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών του Παναθηναϊκού, απέδωσε την ήττα-έκπληξη από τον Κολοσσό, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο κόουτς των «πράσινων» χαρακτήρισε δίκαιη την νίκη των «θαλασσί» στο Βενετόκλειο, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης των play offs της Α1 μπάσκετ των ανδρών, δίνοντας παράλληλα τα συγχαρητήρια του για την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε από τους φιλάθλους στις εξέδρες.

Στην έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών του Παναθηναϊκού, απέδωσε την ήττα-έκπληξη από τον Κολοσσό, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο κόουτς των «πράσινων» χαρακτήρισε δίκαιη την νίκη των «θαλασσί» στο Βενετόκλειο, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης των play offs της Α1 μπάσκετ των ανδρών, δίνοντας παράλληλα τα συγχαρητήρια του για την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε από τους φιλάθλους στις εξέδρες.

«Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη δίκαιη νίκη του και για τη μαχητικότητα, τη θέληση και την ενέργεια που έβγαλε στο γήπεδο. Μ’ αυτά τα στοιχεία έπαιζε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Δυστυχώς εμείς, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Το σώμα μας ήταν στο γήπεδο, αλλά όχι και το μυαλό μας», είπε ο «Ζοτς» και πρόσθεσε: «Συγχαρητήρια για την πολύ ωραία ατμόσφαιρα που είχε το γήπεδο από τους φιλάθλους και των δύο ομάδων».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του φόργουορντ του «τριφυλλιού», Κώστα Καϊμακόγλου: «Συγχαρητήρια στον Κολοσσό. Άξιζε τη νίκη. Εμείς δεν κάναμε τίποτα απ’ όσα είχαμε πει. Δεν είχαμε ούτε ενέργεια, ούτε συγκέντρωση. Για μας ήταν μία κάκιστη εμφάνιση. Στο β’ ημίχρονο πιέσαμε λίγο περισσότερο στην άμυνα, φέραμε το ματς στα ίσα και περάσαμε μπροστά. Στο τέλος όμως δεν τα καταφέραμε και πρέπει να σκεφτούμε οι παίκτες το πώς παίξαμε σήμερα, να σκεφτούμε τι πρέπει να διορθώσουμε, να καθαρίσουμε το μυαλό και να πάμε στο παιχνίδι της Δευτέρας να πάρουμε τη νίκη και να περάσουμε στους τελικούς του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x