Ελλάδα

Τη μία… σκούπα είδαμε

Στην Αθήνα ξέχασε την… σκούπα του ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ηττήθηκε 73-68 από τον Κολοσσό, στης Ρόδο, στον τρίτο ημιτελικό, με αποτέλεσμα η σειρά να πάει στο 2-1 και να χρειαστεί να δώσει άλλο ένα παιχνίδι -τη Δευτέρα (30/4)- στο νησί των Δωδεκανήσων. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα κόντρα στον Πανιώνιο, όπου παίρνοντας τη νίκη με σκορ 87-66, θα… απολαύσει το ρεπό των δύο εβδομάδων, πριν το Final 4 της Μπαρτσελόνα.

Στην Αθήνα ξέχασε την… σκούπα του ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ηττήθηκε 73-68 από τον Κολοσσό, στης Ρόδο, στον τρίτο ημιτελικό, με αποτέλεσμα η σειρά να πάει στο 2-1 και να χρειαστεί να δώσει άλλο ένα παιχνίδι -τη Δευτέρα (30/4)- στο νησί των Δωδεκανήσων.

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα κόντρα στον Πανιώνιο, όπου παίρνοντας τη νίκη με σκορ 87-66, θα… απολαύσει το ρεπό των δύο εβδομάδων, πριν το Final 4 της Πόλης.

Με κορυφαίους τους Λιακόπουλο, Ασημακόπουλο και Καλαϊτζή ο Κολοσσός Ρόδου, νίκησε με σκορ 73-68, στο «Βενετόκλειο», του Παναθηναϊκού, υποχρεώνοντάς τον παραμείνει στα Δωδεκάνησα, τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα (30/4). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα και παρά τις απουσίες των Λο και Άντιτς, ο Ολυμπιακός… τρίτωσε τις νίκες κόντρα στον Πανιώνιο και πλέον το μυαλό των παικτών του, στρέφεται στην Κωνσταντινούπολη και το Final 4 της Ευρωλίγκας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x