Αγγλία

Επίδειξη «κόκκινης» δύναμης!

Τέρμα τα… δώρα! Τουλάχιστον μακριά από το «’Ανφιλντ». Η Λίβερπουλ επισκέφτηκε το «Carrow Road» για την 36η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και επιβλήθηκε 3-0 της Νόριτς, με τον Λουίς Σουάρες να πετυχαίνει χατ – τρικ και να ολοκληρώνει το επίτευγμά του με γκολ από 45 μέτρα!

Τέρμα τα… δώρα! Τουλάχιστον μακριά από το «’Ανφιλντ». Η Λίβερπουλ επισκέφτηκε το «Carrow Road» για την 36η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και επιβλήθηκε 3-0 της Νόριτς, με τον Λουίς Σουάρες να πετυχαίνει χατ – τρικ και να ολοκληρώνει το επίτευγμά του με γκολ από 45 μέτρα!

Νωρίτερα, το θρίλερ στην πρώτη τετράδα και τον πάτο της βαθμολογίας συνεχίστηκε. Η Άρσεναλ απέτυχε κότρα στη Στόουκ (1-1) να ανοίξει την ψαλίδα από την τέταρτη Νιούκαστλ, την ώρα που οι «καρακάξες»… διαλύονταν από τη Γουίγκαν με 4-0!

Οι «λάτικς» πήραν φόρα για τη σωτηρία τους στην πρώτη κατηγορία, την ίδια στιγμή που η Μπόλτον με το 2-2 στην έδρα της Σάντερλαντ παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Άστον Βίλα δεν απέφυγε τους μπελάδες, μένοντας στο 0-0 στο «Χόθορνς» απέναντι στη Γουέστ Μπρομ.

Πλούσιο θέαμα στο «Liberty Stadium» όπου Σουόνσι και Γουλβς ολοκλήρωσαν το ματς στο 4-4. Ό,τι ήθελε έκανε η Έβερτον στο παιχνίδι με τη Φούλαμ, την οποία σκόρπισε με 4-0.

Δείτε το γκολ του Λουίς Σουάρες που βάζει υποψηφιότητα για... το καλύτερο της χρονιάς!


szolj hozza: Liverpool v Norwich 0:3 Suarez

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 36ης αγωνιστικής:

Νόριτς - Λίβερπουλ 0-3

Μία δόση από Λουίς Σουάρες, δύο …μεζούρες από χιλιόμετρα μακριά από το «Άνφιλντ» και έχετε τη συνταγή της επιτυχίας. Η Λίβερπουλ πέρασε με σκορ 3-0 από την έδρα της Νόριτς, με τον Λουίς Σουάρες να σημειώνει χατ τρικ και το τρίτο γκολ του Ουρουγουανού άσου να έρχεται από τη σέντρα του γηπέδου! Διαβάστε περισσότερα.

Στόουκ - Άρσεναλ 1-1

Ένας ίσον κανένας! Αυτό ισχύει για τον βαθμό που πήρε η Άρσεναλ στην έδρα της Στόουκ με το τελικό 1-1 στην 36η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ! Οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται στο +4 από τη Νιούκαστλ στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και έχασαν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν την ψαλίδα, από τη στιγμή που και οι «καρακάξες» ηττήθηκαν! Διαβάστε περισσότερα.

Γουίγκαν - Νιούκαστλ 4-0

Αν κάποιος δεν ήξερε θα νόμιζε πως η Γουίγκαν κυνηγά το Τσάμπιονς Λιγκ! Πραγματοποιώντας ένα… ονειρικό πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνες «ισοπέδωσε» με 4-0 τη Νιούκαστλ, πραγματοποιώντας ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για την ανανέωση της παρουσία της στα «σαλόνια» της Πρέμιερ Λιγκ. Διαβάστε περισσότερα.

Σάντερλαντ - Μπόλτον 2-2

Η Μπόλτον, μπορεί να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο από τους υπόλοιπους διεκδικητές μιας… σωτήριας θέσης στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά με το 2-2 στο «Στάδιο του Φωτός» κόντρα στη Σάντερλαντ, παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη και θα πρέπει να κάνει πολλά περισσότερα απ’ ότι έδειξε απέναντι στις «μαυρόγατες», αν θέλει να επιβιώσει. Διαβάστε περισσότερα.

Γουέστ Μπρομ - Άστον Βίλα 0-0

Με την… ψυχή στο στόμα φαίνεται ότι θα τερματίσει η Άστον Βίλα στο φετινό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, παίζοντας κορώνα – γράμματα το μέλλον της στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας! Οι «χωριάτες» έμειναν στο 0-0 κόντρα στη Γουέστ Μπρομ στο «Χόθορνς» και έρχονται αντιμέτωποι με μπελάδες, κομπιουτεράκια και περιπέτειες υποβιβασμού. Διαβάστε περισσότερα.

Σουόνσι - Γουλβς 4-4

Τέτοια ματς θα πρέπει να διαρκούν περισσότερο… Απαλλαγμένες από κάθε άγχος και βαθμολογικό κίνητρο, Σουόνσι και Γουλβς προσέφεραν μια εξαιρετική παράσταση στο χορτάρι του «Λίμπερτι» με το τελικό 4-4 να «μιλάει» από μόνο του! Διαβάστε περισσότερα.

Έβερτον - Φούλαμ 4-0

Με τον Νίκιτσα Γέλαβιτς να αποδεικνύει ακόμη μία φορά ότι βρίσκεται σε «δαιμονιώδη» φόρμα, σημειώνοντας δύο γκολ, η Έβερτον διέλυσε τη Φούλαμ στο «Γκούντισον Παρκ» με 4-0 και έδωσε συνέχεια στις εντυπωσιακές της εμφανίσεις στην Πρέμιερ Λιγκ! Διαβάστε περισσότερα.

Το πρόγραμμα:

Σάββατο 28/4

Έβερτον – Φούλαμ 4-0
(7’ πεν., 40’ Γέλαβιτς, 16’ Φελαϊνί, 60’ Κέιχιλ)

Στόουκ – Άρσεναλ 1-1
(9’ Κράουτς – 15’ Φαν Πέρσι)

Σάντερλαντ – Μπόλτον 2-2
(36’ Μπέντνερ, 55’ ΜακΚλιν – 26’, 70’ Κ. Ντέιβις)

Σουόνσι – Γουλβς 4-4
(1’ Ορλάντι, 4’ Άλεν, 15’ Ντάιερ, 31’ Γκρέιαμ – 28’ Φλέτσερ, 33’ Τζάρβις, 54’ Έντουαρντς, 69’ Τζάρβις)

Γουέστ Μπρομ – Άστον Βίλα 0-0

Γουίγκαν – Νιούκαστλ 4-0
(13’, 15’ Μόσες, 36’ Μαλόνεϊ, 45’ + 2’ Ντι Σάντο)

Νόριτς – Λίβερπουλ 0-3
(24', 28' 82' Σουάρες)

Κυριακή 29/4

Τσέλσι – ΚΠΡ (15:30)
Τότεναμ – Μπλάκμπερν (18:00)

Δευτέρα 30/4

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x