Stoiximan Super League

Σε πρώτο πλάνο τα χρέη

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι τα χρέη. Αυτό ήταν ένα από το κυριότερα θέματα που συζητήθηκαν σε γεύμα του Νίκου Βεζυρτζή, όπου ο Ζήσης Βρύζας μίλησε με τον Γιάννη Μουρμούρα. Στο πλαίσιο των επαφών που κάνει ο πρώην πρόεδρος του «Δικεφάλου», κάλεσε χθες σε γεύμα αρκετούς επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης, ενώ παρών ήταν και ο πιο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά όσον αφορά τα οικονομικά ζητήματα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι τα χρέη. Αυτό ήταν ένα από το κυριότερα θέματα που συζητήθηκαν σε γεύμα του Νίκου Βεζυρτζή, όπου ο Ζήσης Βρύζας μίλησε με τον Γιάννη Μουρμούρα.

Στο πλαίσιο των επαφών που κάνει ο πρώην πρόεδρος του «Δικεφάλου», κάλεσε χθες σε γεύμα αρκετούς επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης, ενώ παρών ήταν και ο πιο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά όσον αφορά τα οικονομικά ζητήματα.

Ο κ. Μουρμούρας, φίλος του Βεζυρτζή, έχει θέση στην κυβέρνηση Παπαδήμου ως υφυπουργός Οικονομικών και ίσως θα έχει πολύ σημαντικό ρόλο σε μία πιθανή νέα κυβέρνηση.

«Με την υπάρχουσα κατάσταση και για να αρχίσουμε να αποπληρώνουμε, πρέπει να δώσουμε μία μεγάλη προκαταβολή και αυτό είναι ανέφικτο», είπε ο Βρύζας, ο οποίος ζητεί μία νέα ρύθμιση που θα δίνει τη δυνατότητα στην εταιρεία να καταβάλει ένα ποσό της τάξης των 100-120 χιλιάδων ευρώ μηνιαίως, χωρίς όμως να χρειαστεί να πληρώσει την προκαταβολή αναδρομικά.

Από την πλευρά του, ο Βεζυρτζής ανέφερε: «Το αίτημα του ΠΑΟΚ έχει βάση, ειδικά όταν η ΠΑΕ θέλει να πληρώσει τα χρέη της. Ελπίζω να έχω την ευκαιρία να "τρέξω" το ζήτημα και μετά τις εκλογές».

Από την πλευρά του, ο κ. Μουρμούρας έδειξε θετικός και έδωσε δίκιο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λέγοντας ότι αυτό πρέπει να είναι ένα ζήτημα που θα εξεταστεί από τη νέα κυβέρνηση.

Το μεσημέρι της Κυριακής θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο οικονομικός διευθυντής του Ιβάν Σαββίδη. Αυτό σημαίνει ότι άμεσα θα πραγματοποιηθεί και το πρώτο ραντεβού με τον Ζήση Βρύζα, ραντεβού που θα αφορά κυρίως το δάνειο το οποίο ο ομογενής επιχειρηματίας υποσχέθηκε ότι μπορεί να δώσει στον ΠΑΟΚ. Πάντως, ο πρόεδρος της ΠΑΕ δείχνει ικανοποιημένος από τις επαφές που έχει με την πλευρά του ομογενή επιχειρηματία και αυτό βγάζει μία αισιοδοξία για τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x